Första tanden

Efter frukost så upptäckte jag att Wiggo hade fått sin första tand.. Brukar kika genom hela han när pjamasen åker av och passar då på att kolla i munnen på honom.. Och idag hade en tand kikat fram :-) Den bredvid är nog inte många dagar ifrån den heller..

Inga konstiga symtomer har han fått, förutom allt dreggel men de har ju pågått under en längre tid ;)

Bilen

Dagar som denna vill vi har fler av :-) Vädret är verkligen helt underbart och man får en massa energi och man blir glad..

Bilder från gårdagen... Oliver har med sin bil överallt ;)



Tvätt

Har dragit på tvätten i flera dagar/veckor! nu pga vädret.. Vill inte vara inne och vika tvätt i det fina vårvädret, men nu måste de verkligen göras, helt omöjligt att hitta kläder till killarna i den stora högen ;)

Ska lägga på ett kol nu så hinner jag och killarna ut i eftermiddag :-)

Vad händer

Vi fortsätter här hemma med att vakna på de tidiga morgontimmarna.. Oliver som alltid sover till 8-9 tiden har nu bestämt att vakna innan 7!!! Alltså innan vi ställde om klockan i söndags var de kl 6... Detta medför en väldigt trött och känslig kille under dagarna..
Hoppas att han snart hoppar tillbaka på sina vanliga rutiner, eller vem vet, detta är kanske de nya rutinerna?!


Wiggo 6 månader <3







De blev mycket spex kort på Wiggo när vi körde lite 6 månadersfotografering, men vad gör de.. Bilderna speglar av Wiggos personlighet väldigt bra.. De är så kul at fånga de ögonblicken på bild, de är inte den perfekta bilden som alltid är den finaste <3

Tidig morgon med fotoredigering

Båda killarna vaknade tidigt idag.. Redan kl 6 tycket båda att de var morgon.. Wiggo vaknar ju alltid den tiden men då brukar man kunna få honom att somna om efter lite mat, men idag bestämde sig även Oliver att vakna och han ville inte sova mer :)

Oliver kollar på filmen Bilar (som typ rullar dygnet runt) och Wiggo leker i babygymet.. Jag passar på att redigera lite bilder jag fotade igår.. Inte mycket jag ändrar när jag redigerar då jag inte kan så mycket.. De jag brukar göra är att beskära bilden, ev ljusa upp bilden och ev göra den svartvit.. Har även börjat lägga in fotostämpel/text på bilderna jag lägger ut på internet..

Testade att fota lite i motljus igår, inte helt lätt att hitta rätt med inställningarna :-)

Kommentar

Till dej som kommentera anonymt... Jag är mycket medveten om att dessa skor inte är några promenad skor och skor som man går länge i... Därav att jag hade dem på igår!! Han satt i vagnen hela tiden så de är ingen fara med hans fötter :)


Converse


Idag fick Oliver inviga sina Converse skor!!
Vi har tillbringat hela förmiddagen på barnmässan i Karlstad.. De var väldigt mycket folk och de blev lite små trångt med alla barnvagnar, men lite saker fick vi med oss hem

Wiggo 6 månader




Idag är lilla Wiggo 6 månader gammal.. Tiden går så fort, kändes som de var igår jag låg på förlossningen :-) Har börjat planerat lite smått för att han snart ska få flytta in i eget rum.. Han sover såpass bra om nätterna så de blir skönt för honom att få ett eget rum..

Vänder sig från mage till rygg och idag så lyckades han även från rygg till mage.. Han sitter kortare stunder på mjukt underlag..

Äter 5 gånger på en dag och sover för de mesta 3 gånger under dagen..

Är en väldigt glad kille som har lätt till skratt men kan lika fort vända till en surläpp ifall han inte är på humör..

Läkarkontroll


Idag har vi varit till BVC på 6 månaderskontroll med Wiggo.. Allt gick strålande :-)
På vikten hade jag räknat med att han inte skulle gå upp så mycket pga att vi hade magsjukan förra veckan.. Ynka 270 gram hade han gått upp på 1 månad, men de var ingen fara så länge han fortsätter att gå uppåt..
Så nu väger han 7270 g och är 66 cm lång..

Tittade tillbaka i Olivers bok för att jämföra mina killar och vid drygt 9 månader (korrigerat 6 månader) så vägde Oliver 7610 g och var 66,9 cm.. Så de har följt varandra bra :-)

Fixad i håret

Igår satte jag Oliver på tripptrapp stolen framför filmen Bilar och började klippa hans hår.. Han satt stilla hela tiden och var jätte duktig.. Själv börjar jag känna mej lite säkrare med saxen och de blir bättre och bättre för varje gång jag klipper honom.. (Man lär ju sig av tidigare misstag!!)
Före


Efter


4 årsdag

Idag är de 4 år tillsammans med min älskade <3

Dagens mat


Efter ett par dagar med otroligt dålig matlust (iaf från min sida) så smakade maten riktigt bra idag :-) Köttfärslimpa inlindad i bacon, mos, sås och stekt lök..

Nu ska jag snart lämna mina killar för att bege mej till jobbet.. Ha en bra fortsatt fredag!

Hela familjen insjukna

Dessa två dagar har varit bland de jobbigaste på länge.. Minns inte när jag var så dålig sist!!
Trodde vi andra skulle klara oss från magsjukan men så blev inte fallet.. Wiggo fick ju en väldigt lindrig variant (som jag är glad över att han fick) mot vad vi andra tre i familjen fick...
Jag insjuknade först och 3 timmar efter de vaknade Oliver och började spy och 3 timmar efter de låg Wille också..
Jag spydde i 12 timmar!! Trodde de skulle ge sig när de inte fanns något kvar i kroppen men så var inte fallet.. När man tillslut lyckades behålla lite vätska i kroppen så kom febern istället..

Allt hade ju blivit lite lättade ifall någon av oss hade varit frisk så någon kunde ta hand om våra två killar.. Är otroligt glad över att Wiggo sover hela nätter och gjorde de även fast Oliver vaknade en gång i timmarn och storgråt..

Jag är glad att de äntligen är över nu (för denna gången) och dagen har tillbringats till en massa städning och tvättning.. Oliver har kollat på film hela dagen och sovit middag i 3 timmar!!

Lite friskt luft får bli dagens eftermiddagsaktivitet :-)

Mycket bättre

De är så skönt att se att Wiggo återhämtade sig så fort efter den jobbiga natten.. Vid 8 tiden fick han behålla maten och efter de har de gått bra.. Han har i stort sett sovit hela dagen, men mot eftermiddagen piggna han på ordentligt och då ville han busa lite..



Magsjukan

De har varit en jobbig natt för lilla Wiggo :-( stackaren har fått magsjukan och allt han fick i sig kom upp igen...
Fick för 30 min sen mat och än så länge är det kvar i magen på honom så nu hoppas jag att de värsta är över...


Nestle


Fick häromdagen hem ett litet paket från Nestle som innehöll en bok med en massa bra information i och en hel del olika recept till de små.. Fick även två smakportioner av välling och gröt :-)

Jag tycker de är jätte bra at de skickar ut detta då man kan testa och se om barnet tycker om en viss gröt eller välling sen är det alltid bra att få tips på olika typer av mat till de minsta.. Man glömmer ju så fort ;)

Jag tog mej ut

Trotsade gårdagens väder och gav mej ut i snöblåsten... Jag hade ju bestämt att jag skulle springa :-) och de bästa var att kroppen kändes helt bra.. Benen var otroligt pigga men vädret var riktigt jobbigt att springa i.. Hade piskande motvind hela vägen hem..
Hade jag inte haft musik i öronen vet jag inte om ja hade kommit hem ;)
Rundan slutade på ca 5 km och nästa pass får bli till helgen.. Vi är båda lediga lördag och söndag!!! Näsr hände det sist?! Ska bli skönt iaf :-)

Har pulsat mej genom snö med en massa hästar hela morgonen och är nu glad över att vara inne i värmen, i eftermiddag åker jag och killarna till en gammal klasskompis och snosar lite bebis :)

Älskade unge <3

Bloggtorka

Har absolut inget vettig att skriva om känner jag.. Eller de finns säkert hur mycket som helst men allt vill inte ner på tangentbordet.. Har mycket som snurrar i mitt huvud men de kommer inte ut, de stannar kvar och nöter sig fast, lite obehaglig känsla..

Ska idag testa på att springa igen efter mitt lilla upphåll och jag hoppas att de kommer fungera, men de får bli senare ikväll när älsklingen kommer hem från jobbet..
Nu blir det lite mys med Wiggo och lite senare ger vi oss ut på en långpromenad i det blåsiga vädret.


Fötter

Wiggo sitter och drar i sina fötter hela dagarna :-)
Tillomed när han äter!!


Jobbhelgen

Jobbhelgen är över och de är skönt att vara hemma med barnen igen :-)
Är väldigt sliten idag för båda barnen har sovit väldigt dåligt inatt... Oliver har vaknat flera gånger och varit ledsen och Wiggo bestämde sig för att det var morgon kl 4!!! Inte okej för mej.. Tillslut fick jag honom att somna vid 5.30 och han vaknade igen vid 7.45..

Planen var att båda killarna skulle sova nu vid lunch men Wiggo vill inte sova ;-) Bara en massa bus och hoppande i gåstolen som gäller..


Ska nu ta tag i lite måste saker här hemma innan pappan i huset kommer hem från jobbet

Oliver i lekparken

Igår i lekparken :)


Jobbar

Därav min frånvaro på bloggen.. Hinner inte riktigt med, på dagarna vill jag va med familjen så mycket som möjligt och vid 4 åker jag till jobbet.. Är hemma igen efter 22.. Men de är riktigt skönt att komma iväg och jobba lite fast man blir trött och inte hinner med allt man brukar..

Jobbar sista dagen imorgon och sen är jag ledig ca 1½ vecka..

Nu blir det duschen för min del och sen sängen, har en son som är pigg runt 6 tiden så de gäller att ta till vara på sovtimmarna ;)

Lilypie Second Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers
RSS 2.0