Snabb uppdatering

Vädret har idag varit helt fantastiskt och Oliver och jag har badat i sjön flera gånger idag... Oliver gillar att sitta vid sandstranden och leka med sanden :-) Han är väldigt lättroad!!
Och jag har blivit lite solbränd idag... Härligt att få lite färg!
Som de verkar kommer vi få lika fint väder imorgon och då är älsklingen här också.. Då blir det mys och bad hela dagen :-)
Magen kan jag säga växer så det knakar ;) Bilder kommer... Och sparven sparkar allt mer och kraftigare, när sover den egentligen?!
För första gången under graviditeten vaknade jag i morse av kramp i vaden... Vilken smärta!!!! Usch hoppas jag slipper detta framöver men de är ju inget jag kan bestämma tyvärr...
Ha en fortsatt underbar kväll!!
Puss & Kram

Sommarstugan

Vi har det helt underbart här uppe i stugan och njuter av den lugna och stilla miljön som är här... Oliver stortrivs och har idag badat fast de var lite kallt i vattnet... Jag har också gjort mitt första dopp för året :-)
Imorgon är det älsklingens födelsedag!!!
Ha det bra alla där ute i bloggvärlden!!
Puss & Kram

Spec. MVC

Igår var jag på Spec. MVC igen för kontroll och därifrån fick jag bra glada nyheter... Var oförändrat från förra besöket och jag ska fortsätta ta det lugnt och undvika promenader och tunga lyft.. Men de viktigaste var att trots att lilla bebis nu blivit större och därmed trycker på mer så har inget hänt med livmoderstappen :-) Känns riktigt bra!!

En nackdel med att inte få röra på sig är att vikten bara flyger iväg och man känner sig redan stor..
Är nu i v. 24+6 och inta alls långt ifrån Olivers ankomst vecka (v.25+1)

Brukar inte lägga ut mina mått men gör det nu..

Vikt - 58,9 kg (startvikt v.6 50,9 kg)
Midja - 84 cm (62 cm)
Mage - 88 cm (Har inget startmått för mage)


V. 24+6

De har dykt upp lite andra graviditetskrämpor nu de senaste dagarna och de är att jag i vissa lägen har de tungt att andas.. Släpper för de mesta om jag lägger mej på sidan.. Lite obehagligt tycker jag när andningen blir så påverkad..
Sen är jag väldigt yr och nästan svimfärdig ibland, några gånger om dagen.. Beror antagligen på lågt blodtryck! Får ta upp de med BM vid nästa kontroll ifall de blir värre..

Jag har en otroligt livlig sparv inne i magen iaf :-) Inte många stunder på dagen de är stilla där inne.. Och nu känner jag de små benen och rumpa osv när h*n härjar där inne i magen.. H*n svara alltid tillbaka med en massa sparkar om jag trycker på magen :-)

Nej nu ska jag fortsätta med packningen!

Kram

Sommarstugan

Idag packas det för fullt för hela familjen åker upp till sommarstugan i Värmskog.. Vi ska tillbringa midsommar där och en vecka framåt :-) Ska bli riktigt skönt att komma hemifrån och bara vara, släppa alla måsten som finns här hemma..
Oliver ska få bada och åka båt och härja runt i en fantastisk miljö :) Ska bli underbart!!!

Kommer nog inte bli så mkt uppdatering här på bloggen, men desto mer efter veckan där uppe :-) Då kommer de en massa bilder från midsommar och veckan... Så håll ut ;)

Puss & Kram

Trött och sliten...

Usch dagen har inte varit helt okej :( Har varit yr till och från hela dagen och haft svårt att andas.. Vet inte exakt vad det beror på men har antagligen med graviditeten att göra och att jag har lågt blodtryck..

Har tagit mej en dusch och nu väntar sängen på mej... Kommer nog inte ta många minuter innan jag sover..  


Dessa underbara djur!!! Var en sväng i stallet på förmiddagen idag och fick min hästdos.. Är så fruktansvärt ridsugen så de finns inte.. Vill träna och tävla.. eller bara ut och ta en härlig långtur ute i skog och mark!!

God Natt
Puss

Tisdag

Vad ska man hitta på en dag som denna?? Vet iaf att jag ska dra mej till stallet och prata lite med Amanda och gosa med hästar.. Men resten av dagen vet jag inte vad det blir.. Som vanligt blir det nog lek och en massa bus med Oliver <3

Känns lite konstigt idag pga att jag är i v. 24+4 och det var då jag åkte till Uppsala med Oliver.. Kommer jag bara över v 26 får jag stanna kvar i Karlstad och det känns skönt iaf :-) Lite nerver kanske släpper då!!

Har mycket att se fram emot denna veckan... Imorgon blir det till att åka in till Karlstad och kika om en tvillingvagn går in i våran bil och sen ska vi göra ett hemligt ärende ;) Kommer berätta mer om de lite senare!! Efter de blir det ett besök hos Spec. MVC och jag hoppas verkligen att de inte har blivit värre än sist..
På onsdagkväll blir det planering inför midsommar och veckan som vi ska tillbringa i sommarstugan :-) Ska bli skönt att komma hemifrån ett tag..
Blir även en del planering inför älsklingens kommande födelsdagskalas.. Och mitt i allt detta ska vi fira midsommar :-) Härligt att ha dagarna planerade, vill ju att tiden ska gå rätt så fort nu ;)

Ja dax att fixa lite i huset...

Puss & Kram och hoppas ni alla har en bra dag!!!

X-MEN First Class



Idag blev det bio och det var otroligt skönt att komma iväg bara jag och Wille.. eller själva var vi inte då två till var med, men utan barn var vi :-) Min mamma fick sköta nattningen av Oliver..

Filmen vi tittade på var X-MEN First Class.. På något konstigt vis gillar jag dessa X-men filmer och även så med denna film.. Absolut ingen topprulle men en måste film i filmhyllan om man har alla andra X-men filmer :-)

Puss & Kram


Jobbig natt

Blev en jobbig natt med rätt så lite sömn.. Sov bra de första timmarna men vaknar till av att dunderhuvudvärken från eftermiddagen var tillbaka.. Försökte trotsa den men de var svårt.. Mellan 2.45 - 4.00 var Oliver vaken och fick springa in en massa gånger och ge honom nappen som han kastade ur sängen..
Tog mej själv alvedon och tillslut somnade vi båda två.. Men redan innan 8.00 vill han upp igen, tokungen!! Trött är han så de blir nog en förmiddags tupplur för hans del efter någon timmas lek :-)

Puss & Kram

Tar natten nu!!




Hjälp va trött jag är!!!
Nu blir det sängen för min del... God natt!

Puss & Kram


Hmm...

Designen får vara så som den är nu :-) Ett tag iaf.. Blev inte helt nöjd men vad gör man när man inte kan...

Hela familjen har idag varit och firat Olivers faster Anna på sin födelsedag.. För mej och Oliver blir eftermiddag/kvällen lugn då vi är själva hemma.. Wille är på jobbet och kommer hem sent i natt :(


Lilla Socka för någon dag sedan när vädret var underbart... Idag är vädret inte alls bra så Socka stannar heller inne.. Man får dra henne ut när det regnar :-)

Design

Håller på att ändra om min bloggdesign och jag är inte så duktig på sånt men jag lär mej :-) Tyvärr tar de en fruktansvärt lång tid när man får testa sig fram hela tiden.. Så håll ut, designen är inte klar än!!

Men de blir inget mer idag, är tok trött så de är bäst att hoppa i säng..
God natt på er!!

Kram

Stadsloppet

Idag har min älskling sprungit stadsloppet och gjorde en fantastiskt bra prestation.. Hade satt ett otroligt högt mål med att hamna under 40 min men de var lite tufft.. Har inte den exakta tiden än men ca 42 minuter och de är verkligen super :-)

Min bror J åkte inlines och min far sprang han också :-) Sen var de en massa kompisar till Wille som var med och sprang och alla fick super bra tider!!!


Hela gänget samlade..

Jag och Oliver vad såklart med som vanligt och agerade fotograf och "bärare"... eller vagnen fick bära rättare sakt.. Jag ska i princip inte bära något alls men jag kan säga att det är svårt att låta bli...


Mitt lilla hjärta

Puss & Kram 

Blommor i bilder






Massa bilder från trädgården som hamnade på bild i går :-) Blommor i massor!!

Lille igelkotten



Vi fick finbesök av igelkotten Igge :-)

Kram

BM besök v 23+6

Har varit på ett efterlängtat BM besök idag där jag fick lyssna på hjärtljud :-) En livlig krabat som låg på 152 slag/minut och ett magmått på 22,5 cm

Passade även på att ta hb och urinsticka och de såg jätte bra ut de också.. De enda var att jag hade lite lågt blodtryck...

Bebisen ligger på tvären som jag misstänkt och magen kommer antagligen göra ett ordentligt hopp i kurvan när den väl vänder på sig och utnyttjar hela magen :-)



Puss & Kram

Underbart väder...



Underbart väder vi har idag!!!!

De vill ut....

Skulle så gärna vilja skriva av mej här i bloggen men samtidigt är det något i mitt huvud som säger nej.. Jag får helt enkelt ha kvar mina tankar i mitt huvud.. Är nog bäst så!!!
Mycket känslor som snurrar.. Förhoppningsvis är det bara de förbaskade graviditetshormonerna som gör en så förvirrad..

Tar nog en tidig kväll idag... Är ändå ensam!!

Kram

v. 23+5

Ja tiden rinner iväg och de har gått ytterliggare 2 veckor :-) Gillar att tiden går fort och att bebisen än så länge stannar kvar!! Vill komma förbi dessa kritiska veckor snabbt!! Kan börja andas ut då och leva livet igen..

Som jag skrev tidigare är jag sjukskriven pga mjuk livmoderstapp och sammandragningar.. Och är ordinerad vila.. Utan promenader och tunga lyft!! Och jag kan tala om att jag är otroligt rastlös redan.. Kommer klättra på väggarna innan den värsta tiden är över..

Idag tog jag och Oliver och åkte ut till alla fölen hos Stall Jacobs där jag fick träffa Amanda och prata lite :-) Skönt att göra något iaf..


Magbild från igår v. 23+4

Foglossningarna vill inte försvinna fast man nu är så lugn och stillasittande.. Nätterna är fortfarnade hemska!!! Någon som kanske sitter inne på något tips på vad man kan göra?? :-)  

Nu blir det lunch för mej och Oliver!!

Puss & Kram   

Ost- & Skink omelett


Detta åt jag och Oliver till lunch idag!

3 ägg
3 msk mjölk
rökt skinka
riven ost
champinjoner
salt o peppar

Blandar ihop allt och steker i stekpannan :-) Super enkelt!!

Puss & Kram

Bröllop 11 juni 2011

I helgen var vi på ett underbart bröllop där Willes syster M gifte sig med sin J!! Det var helt fantastiskt och tur med vädret hade vi också.. Det var ett utomhusbröllop i fina Borgvik!


Finåk till bröllopsplatsen :-)


De fina brudparet!!


Ceremonin är nu färdig och de lämnar platsen som man och hustru :-)


Här tillbringades festen!!


Den fina brudbuketten


Jag och tjockismagen ;)


Här fick vi alla lämna ett meddelande till brudparet.. De var inte de lättaste att skriva på skrivmaskin kan jag tala om :-)


En av de smarriga tårtorna...

Ja de var bröllopet i bilder.. Innan middagen var det en massa aktiviteter så som pilkastning och fotografering.. Men de var absolut ingen vanlig fotografering utan alla satte på sig peruker i roliga färger och klädde ut sig :-) Bjuder på en bild där ifrån.. Vädigt roligt och annorlunda :-D



Puss & Kram

Skrutten

Min älskade lilla son gjorde idag något som han aldrig brukar göra..
Vi lyssnade på musik och han härjade och diggade till musiken, men efter en stund kom han till mej, som satt i stolen och kröp upp i famnen på mej.. Självmant lutade han sitt huvud mot mitt bröst.. Efter bara någon minut sov han som en stock <3
Jag blev alldeles varm i hjärtat!!!



Puss & Kram

Kärlek


Finns knappt ord i hur mycket jag älskar min lilla grabb <3

Puss & Kram

Sjukskriven :(

Fick idag lite tråkiga besked från Specialist MVC... Min livmoder är väldigt lättretlig och livmoderstappen är mjuk och detta medför att jag blir sjukskriven och att jag ska VILA! Fick inte ens gå på promenader... Jag kommer bli en riktig tjockis ;) hihi

Men bäst att göra precis som de säger för vill absolut inte ligga på sjukhus igen och verkligen inte nu när jag har Oliver.. Skulle betyda att jag får vara utan honom!!! De är ju trots allt en väldigt kort tid av livet så jag får se till att hålla mej så still som möjligt den tiden :-)


Oliver med sin älskade snuttefilt... Den är med överallt!!

Kram



Jag och bebismage :-)



Bebismage <3

Imorgon ska jag iväg på kontroll igen och hoppas att de fortfarnade ser bra ut!!! Men nervöst är de, vill ha sparven kvar i magen många veckor till!!

Kram

Trollungen är nu borta ;)


Ställde hårt rakt upp på honom häromdagen.. Men nu är det borta.. Tog idag fram saxen och klippte bort en massa hår på sidorna och uppe på huvudet.. Nu ser han lite mer vårdad ut i håret :-) Ingen trollunge längre!! Ska ta bild senare idag, han sover middag just nu :-)

Idag blir det grillat med Olivers fastrar.. Älsklingen har varit i Mellerud på förmiddagen och sprungit 5 km terräng... Fick jämnt nyss reda på att han kom in på en 8:e plats :-) Helt otroligt.. Jag är stolt!!!!

Önskar alla mina läsare en bra Nationaldag!!

Kram

Ont ont ont......

usch och fy för dessa hemsa foglossningar... Jag vill gråta så ont gör de :( Oliver har somnat så nu blir det soffläge för mej.. Hade tänkt fixa en massa saker men de får nog vänta tills imorgon...

Älsklingen jobbar 10-23 idag så han är borta hela dagen...


Oliver i fredags när vi var i sommarstugan.. Det blev premiär bad för hans del :-)


Även denna bild ifrån fredags när vi var i sommarstugan... Han sitter och flörtar med grannen mitt emot ;-) Lilla hjärtat!!!!

Kram

Shoppat

Kikade in på HM och såg där att de hade rea på en massa varor.. Blev en massa kläder till Oliver, såklart ;) Allt fanns inte i hans storlek så jag passade på att köpa lite större kläder som han antagligen kan ha i slutet av sommaren...Här är några av de saker jag beställde hem :-)
Byxa - LjusbeigeT-shirt - OrangeSkjorta - Vit

Själv hittade jag ett par mamma jeans.. De är verkligen ett måste nu då jag inte har några byxor att sätta på mej :) Hoppas bara att de passar.. Tog st 36, har ju 34 i vanliga fall och ja har ju lagt på mej en del över höfter så de borde bli perfekt...


Idag är jag för övrigt väldigt trött och sliten.. känns som jag bara vill sova!!! Vet inte om det beror på att jag jobbade igår.. Vi hade riktigt mycket att göra och mina fogar var inte helt med mej de sista timmarna.. Och natten blev som jag hade misstänkt, plågsam :-(

Kram


v. 21+5

Tiden bara rinner iväg och det har gått 2 veckor sedan sist jag tog magbild och skrev om graviditeten..

Foglossningarna håller i sig och vissa dagar är värre än andra.. Har ställt in mej att jag kommer få ha det så här fram till förlossning.. Håller jag igång i lagomt tempo och gör rörelser jag klarar av fungerar det rätt så bra.. Kroppen är duktig på att "vänja" sig vid smärtan.. Nätterna är fortfarnade värst.. Usch vill inte ens tänka på dem, som tur är behöver jag inte upp på toaletten under nattetid och Oliver är inne i en bra period nu och sover utan att jag går in till honom en enda gång...



Magen idag

Nu har magen växt en del men syns inte så jätte bra på bild tycker ja.. Den putar nu ut 4 cm till om man jämför med 2 veckor sedan.. Vikten har inte ändrat sig så jätte mkt.. ca 700 g!

Nästa vecka ska jag till Specialist MVC igen för att se att allt står rätt till och att inte sparven vill ut än som brosan ;) Hoppas även få min första rutinkontroll hos BM till veckan också.. Få mäta och lyssna på hjärtljud :-)

Nu ska jag ta tag i lite måsten här hemma.. Oliver sover middag och de hoppas jag han gör någon timma till :) Senare i em blir det jobb för min del!!

Kram

Lilypie Second Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers
RSS 2.0