Äntligen

Ja då var man igång... :-) Kände igår på jobbet att nu är det dax att ta tag i sin kropp och börja träna.. Bar en hel pall med dricka och jag var helt slut, så får det inte vara..
Så idag begav sig jag och min älskling ut på en springtur.. Det var riktigt skönt, nu har man börjat och det kan bara bli bättre.. Hjälp vilken dålig kondis man har, men vad hade man tänkt sig efter 3,5 månad helt stilla sittande tid på sjukhus..

Som jag nämt tidigare så har jag börjat slipa på en hemsida, meddelar när jag ej kommer skriva mer här.. Där kommer det finnas en blogg, bilder, massa bilder på mina underbara djur och en sida där jag har sammanfattat Olivers resa.. men det kommer ta tid innan allt är klart, men inom kort kommer jag endast skriva i bloggen på hemsidan..

Håller en extra tumme för mamma och Maxi, som nu är i Norge på utställning! Lycka till!!

<3

Städat

Jag har varit väldigt duktig idag, har gjort det som jag dragit mej för under en väldigt lång tid...Putsat fönstren!! Men så farligt var det faktiskt inte och resultatet blev bra, för de var fruktansvärt skitiga...
Samtidigt skurade jag fönsterbrädor och rensade alla mina blommor.. Tog även en omgång i köket och skurade alla köksluckor...

Nu blir det mys i soffan med den man älskar mest!!

<3

Valpar

Usch vad dålig jag är på att uppdatera men tiden räcker inte till :-)
Ja vad händer här hemma, Oliver har blivit en riktig pratkvarn och skrattar mest hela tiden och på dettta har han fått jätte bra mat rutiner... Vaknar runt 8.00 tiden, äter 5 gånger under dagen på nästan exakta tider och somnar runt 21 tiden.. Hur lyxigt som helst :)

Har varit i stan och inhandlat nya kläder till prinsen då han har växt så mycket, ska snart iväg på 6 månaders kontrollen och då får vi se vad han väger och hur lång han är..
Var även på Ikea och köpe oss en barnmatstol.. Han är så intresserad av oss när vi äter och han håller ju huvudet riktigt bra nu så han stor trivdes i stolen :) men man kan ju se lite chockad ut :PMimmi blir tjockare och tjockare för varje dag som går, för jag har väl berättat att Mimmi ska få valpar :) Första helgen i september kommer dom och pappan är den nyblivna Svenska Champion Jackflash Man In The Moon går under namnet Maxi i vardagen.. Han är så fin så det kommer nog bli en massa söta valpisar..

Mimmi o Maxi

 
Maxi (bilden lånad från min mor)


Sen har min ponny hittat ett nytt hem, nu väntar bara en veterinärbesiktning på honom och om allt går enligt planerna flyttar han ifrån mej innan månaden är slut..

<3

Strul

Tiden bara rinner iväg...hinner inte skriva så myckt nu heller, jobb som väntar och en massa saker jag ska hinna innan det...

Har haft en del strul med internet, ska få nytt om ett par veckor om allt vill sig väl..återkommer :-)

<3

Lilypie Second Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers
RSS 2.0