Valborg



Ja den firar jag i min ensamhet här hemma i soffan.. Min älskling är på jobbet och min lilla plutt sover.. Tror dock att jag kommer göra en dejt med kudden väldigt tidigt ikväll.. Har ont i mina höfter och är otroligt trött!!!

Men jag önskar er alla en trevlig Valborg :-)

Kram

Huvudvärk :(

Den vill aldrig släppa... Går och lägger mej med huvudvärk och vaknar av den... Vill ju inte ta för mkt tabletter i onödan pga av "sparven"..

Oliver har sovit en väldigt konstigt inatt.. Har varit vaken i två omgångar och yrat runt i sängen.. Som tur e så somnar han om när man lägger ner honom igen..


Oliver hemma hos mormor för ett tag sedan.. Han har lite roliga minner för sig :-)

Idag blir det nog en minipromenad.. vill ut och gå lite känner jag och efter de får vi fixa oss iordning då vi ska på kalas till Olivers faster M.. Har dock ingen aning om vad jag ska ha på mej, har inte så mkt fina kläder som passar :(

Kram

Lite bilder :-)


Min fina Agge


Agges halvsyster som bara är några dagar gammal


Jeanious lilla prinssesa... Sötare och mysigare fölis får man leta efter


Magbild på mej när jag gosar med fölis


och man kan ju undra när denna damen ska trycka ut sin bebis?! ;)

Blev inget skrivet här utan bilderna får tala för sig själv!!

Kram

Väntar

Jag väntar på en massa bilder som jag ska lägga upp här på bloggen :-) Hoppas jag får dem idag....

Kram

Räkningar

Ja då var räkningarna fixade för denna månaden!!! En annan sak jag måste fixa imorgon är min deklaration så jag kan få tillbaka pengar innan midsommar.. Aldrig fel med en massa pengar :-)

Ska även förbi jobbet imorgon ock lämna in mitt läkarintyg och även skicka ett till försäkringskassan.. Usch tycker inte om de här med att krångla en massa.. Känns bättre att jobba som vanlig och få sin vanliga lön, men tur att de ändå är en sån kort period av sitt liv!

Nu blir det nog natten för mej

God natt

Graviditetsvecka 18 (17+2)

Har helt glömt bort att jag skulle skriva om mina graviditetsveckor här på bloggen.. Men ska försöka bli bättre på de..

Magen har växt en hel del tycker jag.. betydligt mer än förra gången! Tror jag iaf ;) Har lite dålig bild av hur stor jag blev förra gången men överdrivt stor hann jag inte bli.. Den största skillnaden jag märker är sparkarna.. Oliver var en liten vilde inne i magen och jag kände av honom jätte mkt och ordentligt.. Men denna lilla sparv som är i magen nu gör inte allt för mkt väsen av sig än iaf.. Känner av h*n med jämna mellanrum men lite mer "blygsamt"
Det som är värre denna gången är ju som jag nämt tidigare mina foglossningar.. Kände av dem tidigt förra gången men inte alls på de sättet som denna gång.. Var hos läkaren igår och blev sjukskriven en period framåt för att sedan kolla igen.. Har inte bara foglossning utan även ischias som kommer och går.. Känns bra att veta vad det är och jag vet nu skillnaden på de olika smärtorna som blir..

I övrigt känner jag mej nu väldigt pigg och jag skulle vilja ut och springa, men de blir det inget av då det är vila som gäller för mej :( men jag får ta igen allt när sparven är ute :)

Kram

Godmorgon :-)



Oliver var uppe med tuppen idag.. Brukar kunna sova till 7.30 tiden men icke idag.. Redan 06.40 ville han upp!! Så kan de vara, just nu sitter han och leker med sina träklossar :-)

Kram

Läkartid

Fick tid hos läkare imorgon och hoppas kunna få lite tips och råd om vad jag ska göra...

Vaknade halv 4 imorse och fick panik då jag hade en sån himlans värk i magen som kom och gick.. Kändes nästan exakt som när Olivers värkarebete drog igång på natten innan vi åkte in.. Jag ställde in mej på det värsta och gick och satte mej vi datorn en stund för att se om det fortsatte.. Å de gjorde de, så jag var jätte nära på att väcka Wille och ringa in till förlossningen.. Men de bhövde jag inte göra för det visa sig att det var min mage som spökade och efter några besök på toan var de nästan borta.. Snacka om att man blivit nojig!!!

Vi har haft en underbar påskhelg med en massa god mat och trevligt sällskap.. W har jobbat dagen alla dagar så jag har passat på att vara hos min mor och far för att få så mkt hjälp som möjligt med Oliver då jag inte orkar bära på honom allt för mkt.. Sen älskar Oliver att vara hos mormor och alla hundarna!! Bilder kommer, ska bara låna dem av mamma :-)
Snart får jag min kamera.. Har köpt en från Västervik som min moster ska hämta om någon dag.. Så om ca 2 veckor har jag också en systemkamera...ÄNTLIGEN!!!! 


Det blev en Nikon D80 :-)

Kram

Påskafton

Idag blir det en heldag hos mina föräldrar med lite påsklunch och sen grillning :-) Ska bli härligt.. De tråkigaste är att jag har så himla svårt att ta mej fram pga foglossningar :( Willes mamma kom med krykor till mej igår och det underlätta lite när det är som värst..

Vädret verkar iaf hålla i sig och det är ju underbart :-) Mer och mer puffar i magen känner jag också!! Även Oliver börjar bli lite piggare.. Dock sover han inte på dagarn men hela nätter sover han och äter bättre nu.. Igår eftermiddag/kväll var han som en uppskruvad leksak i flera timmar :)



Plutten för någon vecka sedan

Kram

21 april

Phuu... Dagen började mysigt med att jag fick paket på sängen :-) Men sen gick de utför.. Skulle iväg och handla och det var sjukt mycket folk på ICA.. Som ullared ungefär, man fick knuffa sig fram! Stressad som jag blev kom jag på nästan hemma att jag glömt de viktigaste till tårtan, marängbotten och mjölkchoklad...
Wille tar Oliver som inte alls var på humör då han blev väck inne på Ica och efter de ville han inte somna om fast han var dödstrött.. Sätter mej i bilen och inhandlar de sista som jag glömde..

Wille drog till jobbet strax innan 12 så jag och Oliver får vara själva till kl 16...

Nu har jag en otroligt gnällig 1 åring som inte vill sova.. Hoppas på en bättre eftermiddag :-)

Kram

Bebis sparkar

Har idag känt av en massa sparkar i magen av sparven där inne.. Så himla underbart!!!! Så skönt att känna att den lever där inne :-)

Är idag i graviditetsvecka 17 (16+1) och Ul närmar sig med stormsteg... LÄNGTAR!!

Nu ska jag ta sängen så jag är pigg på min födelsedag, hoppas verkligen jag klarar mej ifrån förkylningen som Oliver har fått.. Kände av halsen lite idag men jag tror den är borta imorgon :-)

God natt kära läsare!

Saknar dej Mimmi, de är så otroligt tomt här hemma utan dej :´(
Kram

onsdag

Dax att börja fixa lite inför min födelsedag imorgon.. Har nästan bakat klart allt som jag ska nu är det bara städningen kvar tror ja.. och tårtan såklart, men den fixar jag imorgon :-)

Har en jätte hänig grabb som bara vill vara i knät så vi får se om vi hinner med allt som ska...

Kram

R.I.P Mimmi

Finns inte ord på hur mycket jag saknar dej!! <3



Vila i frid


Plutten

Härligt god mat idag men tyvärr har det inte varit Olivers dag idag :( Han har varit lite väl frimodig när det gäller att gå efter möbler och släppa taget.. Men det är väl så man lär sig och utvecklas :-)

Strax ska jag gå iväg för att kolla på mor och fars nya utemöbler.. Oliver ska somna först hade jag tänkte mej, men inte helt lätt när det sitter 5 grabbar här som har svårt att styra sin ljudnivå..

Kram

Skönt

Natten har gått bra och han sov ända till 8.10 :-) Idag står det grillning på schemat och så ska jag försöka hinna ut till Agge en sväng..
Kan inte förklara hur ridsugen jag är.. Tänk att få ta ett ordentligt hopp eller dressyrpass i det underbara vårvädret!!!! Men jag får vänta :( Kommer dö äv längtan innan lillen är ute ;)

Nu blir det frukost och sen promenad!!

Kram

Förkyld

Oliver börjar bli förkyld... Hoppas de släpper fort, dock ingen feber än men snorig och hostig.. Han har varit helt upp och ner idag.. Ingenting som varit bra tror ja! Sovit i en 30 min sammanlagt tror jag.. På morgonen var vi till sjukhuset i Karlstad och fick 4:e sprutan för RS viruset.. Hoppas det var den sista

Som sakt ingen super dag idag men jag hoppas jag får honom i säng och han får sova hela natten.. För de behöver jag iaf :-)

Kram

40 minuter

Olivers läggning tog hela 40 minuter idag.. Som sakt jag hoppas detta är en period som kommer gå över snabbt!! Känner jag honom rätt så brukar de vara i en 2-3 dagar och sen är han inne på sina vanliga rutiner igen..

Kommer bli en underbar helg tror ja.. De har lovat bra väder och älsklingen är ledig i hela 3 dagar.. Dock jobbar jag söndag men de får gå.. Blir sjukhuset (Oliver ska få spruta mot RS-virus) och en sväng på stan under fredagen och lördagen går till grillning och fotboll :-)

Nu ska jag nog bädda ner mej i sängen, min rygg känner för vila.. Hemska foglossning!!!!!!!


God Natt
Kram

Onsdag



Oliver hade en jobbig nattning igår.. stackaren :( Men när väl mamma kom hem lugnade han ner sig och somnade 22.15...
Han är inne i en väldigt känslig period just nu där han är rädd för att vi ska åka ifrån honom.. Men de går nog över.. Just nu sover han middag, han var otroligt trött då han inte alls fått lika många timmars sömn inatt som tidigare..

Idag blev Agge verkad om sina små fossingar och jag hann och gosa lite med en liten fölis.. De är allt för söta när de bara där några dagar gamla :-)

Ska försöka få lite gjort här hemma nu, men har tyvärr inte så mkt energi..

Kram

Söndag



Underbar dag i solen... Vi får passa på nu på fm för i em jobbar både jag och Wille.. Oliver får vara hos mormor en sväng :-)
Just nu sover Oliver middag och vi ska passa på att äta lite mat och få lite egentid :-)


Mimmi är en riktig solälskare!!!!

Kram

Krokus

Än har de inte blivit uppätna av rådjuren!!!



Kram

Vårstäd

Igår var det en härlig vårdag, dock lite blåsigt men vi gjorde ett ryck på baksidan.. Kratta upp alla löv och grenar som ramlat ner under vintern..
Oliver var så klart med och hjälpte till.. Fast de var ju roligast att plocka ut allt som blev i korgen och slänga det på marken igen :-) Busfrö!!!



Full fart framåt!!!




Nästa plan ute är att få ordning på uterummet och grillen så vi kan grilla till helgen som kommer :-) Har verkligen längtat!!
Just de ska hänga upp Olivers gunga som han fick av sin Faster M i födelsedagspresent..

Idag väntar det dop för A och sen kommer kanske två gamla klasskamrater och hälsar på :-) Ska bli super kul!!

Kram

Gravid v 14+2 (v 15)

Tänkte skriva lite vecka för vecka angående graviditeten :-) Som sakt så är jag nu i v. 14+2 (eller v 15 beroende på hur man räknar) Läs mer om hur man räknar gravidveckor osv från denna länk
http://www.vardguiden.se/Tema/Gravid/Graviditetskalender/Rakna-ut-graviditetsveckor/
De första månaderna har varit hemska.. Har mått illa hela tiden och spytt och varit sjukligt trött.. Men som det verkar nu går jag mot bättre tider :-)

När jag var gravid med Oliver så såg man inte någon mage alls i denna veckan men de gör man nu.. Och jag har redan känt av små puffar i magen.. Dock inte så ofta men ibland.. Oliver kände jag första gången i v 16.. Denna gången vet jag ju hur de känns därav att jag märkte de tidigare denna gången..
Och man blir så glad varje gång, för de är verkligen underbart att känna att det faktiskt är ett liv i magen :-)

Kram

Ja är inte borta...

Jag är inte borta utan bara tagit det lugnt med bloggen.. Har inte hunnit med :-) Återkommer senare ikväll när plutten har somnat.. Nu ska vi ut på en promenad i vårsolen!!

Kram


God natt

Ska hoppa i säng nu hade jag tänkt mej... Hör inte till vanligheterna att jag sitter uppe vid den här tiden..
Har kollat på filmen Taken som gick på kanal 4.. En otroligt bra och gripande film, har sett den tidigare men var tvungen att se den igen..

Känner inte igen mej själv :( händer mkt just nu, svårt att beskriva i ord och text så jag låter bli helt enkelt..

Nya tag imorgon.. Får nog bli städning som vanligt på måndagar!

God natt på er

Kram

.....



Känner mej lite som denna björnen just nu.. men de går över, inte ska allt gå som en dans här i livet

Kram

Fredag kväll

Då blev man ensam ikväll :( Älsklingen åkte på innebandy... Fast han kommer ju hem tillslut iaf :-) Så vi kan käka god kvällsmat!!

Just nu håller jag på att natta min son som inte har någon större lust att sova, små gnäller och härjar runt i sängen men han får hålla på ett tag...

För mej blir det till att göra ordning kycklingröran :)

Grillning




Ja de var det som
stod på schemat idag... men inte var det de vädret som jag hade väntat mej så istället blir det att laga mos och en laxfilé, den kräsne här hemma får falukorv istället :-)
Även om de inte blir grillning idag så lyxar vi till kvällen med att fixa ordning en kycklingröra med vindruvor i som vi lägger i nybakat bröd tillsammans med ett salladsblad.. Hur gott som helst är det!!!!
Kanske att jag bjuder på mitt egna recept på kycklingröran här på bloggen.. Vi får se ;)

Ja de var maten idag de och och är redan jätte hungrig men W är ute och springer så maten får vänta en lite stund till..

Tror Oliver har lite svårt att vara utan mej ibland.. Lite mammakär är vad han är och vill gärna att jag gör alla rutiner här hemma.. Då sker det utan gnäll men när pappa ska försöka lägga honom för middag bryter helvetet lös ;) Men så fort jag kommer innan för dörren och jag är in till honom och han vet att jag är hemma somnar han utan problem.. Barn är att lite underliga, men man älskar dem ändå!!!


Kram

Lilypie Second Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers
RSS 2.0