Trall fortsättning...

De har kommit en bra bit på vägen med trallen och nu är det bara lite småpyssel kvar plus staket.. Sen är det även lite målning av vägg och utemöbler.. De blir allt bra detta ;-)

Markduk och grus

Vi testade idag att sola, härligt!!

Fortsättning följer... ;-)

Messmör

Fick ett tips av min arbetskamrat att ha i lite messmör i vällingen för att han skulle tycka bättre om den... och de gillade lille Wiggo :-) Han slukade iaf en hel flaska utan problem, vilket är första gången..

Hoppas nu att de inte var en tillfällighet utan att han nu kanske får smak för vällingen, för välling är verkligen guld värt!!
Oliver har ju varit dålig på att äta i perioder och då är välling de enda som går att få i honom, likaså när han har ont i halsen eller är sjuk överlag..

Så nu håller vi tummarna för att Wiggo fortsätter att sluka vällingflaskan så vi kan få bort ersättningen, den är både dyr och inte alls lika mättande..

Gäsp ;-)

Wiggo 7 månader


Igår blev lille Wiggo 7 månader gammal och han blir för varje dag starkare och starkare i sin personlighet och har mer och mer bestämda åsikter om saker och ting :-)
Han älskar sin storebror och ser upp till honom jätte mycket.. De bästa som finns är ju att titta på vad han har för sig!
Sover fortfarnade super om nätterna och även om dagarna, äter bättre nu när han får vanlig mat.. Tycker inte om välling, har nu i över en månad försökt få honom att dricka Mild Havrevälling, så nu ger jag upp och testar någon annan välling i hopp om att han tycker bättre om den..
Sitter stadigt och kan ta sig från sittandes till liggande utan problem..

Har inte varit i väg på någon mätning och vägning på över 1 månad men på vågen här hemma väger han runt 7,7-7,8 kg

Ska ta månadsbilder på honom nu i veckan, hoppas de blir fint väder så man kasnke kan ta dem ute på gräset, men de är kanske för mycket att hoppas på :-)

Träningsveckan v 16

Planen var att träna ordetligt i början av veckan då jag skulle ut och jobba natt hela helgen, samt ha kalas osv. Och jag höll den planen väldigt bra.. Dock hade jag velat få in något träningspass under helgen men så blev inte fallet..

Måndag - Tabata intervaller (20 sek arbete 10 sek vila* 8 rep) Blev 6 olika övningar.. Djupa benböj, Armhävningar på knä, Bäckenlyft, Plankan, Burpees och sist Situps

Tisdag - Ridning, Promenad 5,52 km (56min), Spinningcykel 12 km (26min) + Styrka genom utfall 30*3rep och plankan 3*60sek

Onsdag - Först promenad 3,2 km (33min) direkt efter promenaden ett löpass 4,8 km (26 min) + Plankan 3*60 sek

Torsdag - Promenad 4,7 km (55 min)

Fredag - Ridning

Lördag - Vila
Söndag - Vila


Vinterlandskap

Det här är inte okej!!! Om jag minns rätt så var de snö när jag föddes också :-)


Natthelg

Var över 1 år sedan jag jobbade natt och jag står inför 3 nätter!! Börjar redan bli seg och klockan är bara 1.20.. Har nästan 5 timmar kvar innan jag får hem och sova!
Har under eftermiddagen bakat och förberett de mesta inför mitt lilla kalas imorgon (eller idag blir det ju)... :-)
Lovar att de kommer bilder imorgon!


"Hur gör man?!"

Wiggo har under kvällen desperat försökt att komma upp i krypställning.. I över 40 minuter höll han på utan att ge upp.. Tillsut fick de vara nog och han övergick till att kollade in tvn istället ;-)
"Är de armar eller ben som ska upp först, mamma?!"
Har fått mej många skratt denna eftermiddag av vår älskade lilla Wiggo.. Oliver och jag lekte tittut med honom (la en filt över huvudet på honom som han fick dra bort själv) och han skratta som en liten tok.. Oliver tyckte de var riktigt kul att göma sin lillebror under filten <3

Glada barn

Killarna har varit på ett underbart humör idag och när de är glada är mamma också glad :-) Dock har jag tappat all motivation till mat.. Har ingen fantasi alls när de kommer till mat, sen blir de inte lättare när man har en kräsen 2 åring som bara äter vissa saker.. Man blir så låst i sin matlagning!! En vacker dag äter han nog också de mesta, förhoppningsvis :-)


Egentid

Sitter just nu och äter lite lunch.. Fick bli lite äggsallad idag, man tar vad man har i kylskåpet helt enkelt :-) Oliver ligger och sover och snart är de dax för Wiggo att sova hör jag.. Själv ska jag passa på att ha lite egentid! om nu Wiggo somnar..


Trall

Vi arbetar för fullt med att få ordning på våran baksida.. Vi har ett stort och härligt uterum men har inte haft någon bra uteplats, de har funnits en men den har inte blivit nyttjad så vårens projekt är att bygga trall.. Hela 32 m2 :-)
Glömde ju såklart att ta förebild men hittade en bild från förra sommaren där man ser lite hur de såg ut

Här kom jag på att vi skulle ta lite bilder före ;-) Busken hade vi redan fått bort och staketet också

Idag har vi fått bort alla plattor och jämnat tillFortsättning följer....

Träning

Förra veckan fick blev de en rätt så bra träningsvecka men målet är att försöka få in lite fler pass.. Ska jag klara av att springa en mil utan att få ont i mina höfter så gäller de att träna mycket och framförallt rätt!!

Måndag - vila
Tisdag - 57 min spinningcykel (2,8 mil) + Styrkeövningar (plankan - 3*45 sek, djupa knäböj - 30*2 rep och rygglyft - 25 st)
Onsdag - 46 min löpning (7,9 km) + styrkeövningar (plankan - 5*45 sek, armhävningar 10*5 rep och situps - 50 st)
Torsdag - 60 min löpning i grupp (intervaller och fartlek)
Fredag - vila
Lördag - Promenad 60 min
Söndag - vila

Har börjat läsa lite träningsbloggar bla. Lofsan som har inspirerat mej till lite mer hemmaträning genom Tabata träning (alltså 20 sek arbete och 10 sek vila* 8 rep) och jag gjorde mitt första Tabata träning idag och de var sjukt jobbigt.. Kommer garanterat ha träningsvärk imorgon :-)


Jag på studsmattan, riktigt kul att studsa :-)

Måndag morgon

En tidig morgon blev det idag och vi har tillbringat någon timma framför barntvn.. Strax ska vi ta och äta lite frukost :-)

Idag har vi sällskap utav Maxi, barnen älskar när han är på besök :-)


Magkatarr

Har haft en ordentlig bloggpaus nu, någon som saknat mej? :-)
Dagarna här hemma går sjukt snabb och båda killarna utvecklas dag för dag.. Wiggo blir starkare och gör nya framsteg varje dag och Oliver pratar mer och mer, kommer allt mer ord som vi förstår..

Själv har jag fått magkatarr...usch och fy, har aldrig haft de tidigare och de är verkligen ingen hit :/ Hoppas de ger med sig snart!

Våra älskade killar <3

<3


Blogg lusten är som bortblåst och de får vara så...

Lilypie Second Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers
RSS 2.0