Dagen i bilder




Vi började dagen med frukost och promenad som vanligt.. sen hoppa vi in i blien hela familjen och åkte ut till hingstarna som går på bete... Agge och hans kompis var väldigt kelsjuka när vi kom!!



Väl hemma blev det lite lunch och efter de stor rengjöring utav vagnen.. Oliver var såklart med :-) Var meningen att han skulle sova middag men det ville han inte..



Efter någon timmas vagntvätt och ett kort besök utav T och A så var Oliver trött och somnade.. Då passade jag på att laga middag... Krämig pasta med kyckling och sockerärtor!!!



Efter en liten middagslur och mat var Oliver pigg och vi tillbringade hela eftermiddagen ute på baksidan.. Tog sedan en promenad till lekparken och gungade där :-)



Lilla Socka :-) Hon är med hela tiden och verkar stortrivas med att bo hemma hos oss!

Våran dag i bilder... Imorgon blir det nog en sväng till Karlstad och fixa lite ärenden.. Passar även på att åka förbi och kika på lite syskonvagnar, om det finns någon modell som går in i våran bil.. Vill helst inte byta bil, trivs bra med min BMW ;-)

Kram


Dagens lunch



Dagens lunch blev idag A-fil med fruktsallad!!

Oliver sover nu middag.. Ska passa på att duscha och vika lite tvätt, kanske hinner ta en liten tupplur också... Min trötthet verkar ha kommit tillbaka på allvar!!

Kram

Mors dag!!!



Grattis Alla Mammor på Mors dag!!!

Kram

Svårt

Att det ska vara så svårt att hitta en fin klänning till bröllopet vi ska på.. Bara 2 veckor kvar och de är svårt att veta hur stor jag är då.. Måste samtidigt göra en beställning nu i dagarna för att den ska hinna komma innan...

Man blir ju lite begränsad nu när magen är stor.. Gillar i vanliga fall väldigt figurnära klänningar men de är ju helt uteslutet nu.. Sen hittade jag en jätte fin klänning som skulle passa bra för magen men den var säklart vit och det känns fel att bära vit klänning på ett bröllop!!

Jaja nu blir det till att fortsätta att leta :-)

Kram

Aj aj....

Är dunder trött och har fruktansvärt ont av mina foglossningar :( Ska nog lägga mej i sängen snart, men jag drar mej lite för det, gör bara smärtan värre..

Här kommer en bild på min 1 åring som vi idag släppte på bete



Min är den bruna :-) Den grå är Agges halvbror!!

Kram och God natt

Busunge!!

Man blir knappt chockad längre... För man kan verkligen hitta Oliver överallt!! Märker man att det blir tyst så hittar han på något som han inte får eller något som kräver total fokus..





Ja som sakt han är ÖVERALLT nu för tiden.. Han tar sig upp för trappor, sängar och soffor.. Han har även varit duktig och lärt sig att ta sig ner.. När han kommer till kanten testar han först med att sträcka ner handen och känner han då ingen fast yta backar han lite och vänder sig och och hasar sig ner :-) Så duktig!!!

Nu blir
det natten för mej..

Kram

Inredning

Var ju på IKEA igår och det blev en massa shoppning där till uterummet och här är resultatet!! Ej helt klart ännu men det blir det väll förr eller sernare ;)




Har även fixat lite i vårat sovrum.. Skulle ha varit gjort för länge sedan då jag haft allt hemma men orken har inte funnits där...




Kram

Helgen

Denna helgen som varit har gått i ett.. Under lördagkvällen tillbringade jag några timmar i Karlstads ridhus för att kolla på 3 årstestet för häst.. Lika så gjorde jag under morgontimmarna på söndagen.. Ville ju speciellt se de två hästar som det var meningen att jag skulle visat ifall jag inte hade blivit gravid :-)
Försökte mej på att ta lite bilder men det var allt för mörkt inne i ridhuset och för långt avstånd..

Lördags eftermiddagen tillbringade jag och Oliver på Stinas 2 årskalas...
 
Mammas lilla älskling <3

Under söndag eftermiddagen jobbade jag mitt första pass på väldigt länge.. Men det var otroligt skönt att få jobba lite.. Kände inte av fogarna allt för mycket under passet, men då undvek jag alla tunga lyft.. Men smärtan kom när jag hade lagt mej i sängen.. Hade så fruktansvärt ont under natten så jag inte kunde sova.. Varje liten rörelse var plågsam..

Igår var jag iväg på kontroll på Specialist Mödravården i Karlstad och allt så jätte bra ut :-) Så det var skönt, har haft lite samandragningar men inget som påverkat livmoderstappen.. Nästa kontroll blir igen om drygt 2 veckor..

Nu dax för lite frukost för mej och Oliver som vaknade tidigt idag, redan 06.45!!! Men så är det vissa dagar..

Jobb

Första jobb dagen idag sedan drygt en månad tillbaka... Hoppas mina fogar håller för detta..

Nu blir det middag!!

Kram

Bergvik

Idag har jag och Oliver tillbringat några timmar på bergvik... och jag var inte ensam kan jag säga.. Jag valde helt klart fel dag att shoppa på.. Verkar som alla ville göra det idag :-) Men jag hittade en massa fint till mej och Oliver..

Till mej blev det två tunikor från ginatricot och leggings till de.. Blev även ett par härliga svart byxor från Veromoda som passa super nu när magen växer.. + ett blå/vitt randigt linne från H&M


Timun rib pant - black/sup

Oliver fick sig tre par mjuka kortbyxor från H&M och Lindex.. Ett linne och t-shirt från H&M och en kortärmad body från Lindex..
Sen det viktigaste utav allt...ett regnställ från Kappahl :-) Så nu kan han vara ute och krypa fast de är dåligt väder!

Var meningen att vi skulle till IKEA också men jag kände att de skulle bli för tungt för mej att bära.. så de får bli när älsklingen kan följa med..

Kram


Trött mamma

Usch idag har jag inte varit pigg... Tröttheten verkar komma tillbaka.. Hoppas den är kortvarig!! Oliver har verkligen varit världens bästa unge idag.. Han har lekt själv i lekrummet i stort sett hela dagen :-) Han passade även på att ta en nästan 3 timmar lång sovstund efter lunch!!! 

Nu sover han för natten och min älskling är på fotbollsträning.. Ska nog hoppa i säng tidigt ikväll och hoppas jag vaknar pigg och utvilad imorgon.. Funderar på om jag ska börja ta järntabletter igen.. hhmm får ringa och rådfråga bm..

Imorgon är det tänkt att jag och Oliver ska åka in till stan och shoppa lite nödvändiga saker.. Blir en sväng till IKEA och sen Bergvik..

Gokväll

v. 19+5

På fredag har jag gått halvtid och de börjar skrämma mej lite att vi med stormsteg närmar oss tiden då Oliver kom ut.. Men jag hoppas och tro att denna kommer stanna kvar i magen till beräknat..

Annars känns allt väldigt bra just nu.. Foglossningarna är betydligt bättre, men får fortfarnade tänka på vad jag gör om dagarna, men jag kan ta 20 minuters promenader nu iaf :-) Känns skönt att kunna röra på sig lite.. Funderar även på att ta några pass i veckan på våran spinningcykel.. Känns inte så värst kul nu när byxorna börjar kännas tajta över lår och höfter :/ Magen får växa men helst inte de andra ;)



Magen idag, för någon minut sedan.. den har inte växt mycket alls den senaste veckan.. Har haft samma midjemått nu i snart 2 veckor.. Ligger på 78 cm!

Min vikt har ökat med 5,3 kg... Med Oliver hade jag gått upp ca 6 kg i v 24 så de är nog rätt lika i magstorlek också kan jag tänka mej.. Har inga mått från Olivers graviditet så de blir svårt att jämnföra..

För några dagar sedan blev sparkarna så starka att man nu kan se och känna dem från utsidan.. Så härligt att ligga och titta på innan man ska gå och lägga sig :-)

Nu är det dax att laga mat :-)

Kram

En vanlig onsdag

Dagen började med fint väder och jag laddade upp för att tvätta en massa och låta det hänga ute... men de blev ändrade planer på de.. Nu får det hänga inne istället!!
Oliver och jag har precis käkat lite lunch.. Oliver fick pannkakor (som han åt själv) och jag tog mej en smörgås med stekt ägg på :-)

Har även varit en snabb sväng ut till Amanda i stallet för att prata lite och Oliver var såklart med och kika på hästarna..



Dagen får fortsätta med städning och tvättning och självklart en massa lek med Oliver.. Vi har nu röjt undan i uterummet så det är numera ett STORT lekrum :-) Perfekt!!!

Kram


Äta själv



Idag fick Oliver äta själv för första gången :-)

Vattenälskaren

Tog idag ett kvällsbad och nu med ny och fin kamera passade jag på att ta en massa bilder på min tokunge!! Han älskar verkligen att bada :-) Har nu på senaste tiden börjat med att stoppa ner ansiktet i vattnet..







Mitt hjärta <3


Åmål 14 maj

Igår var vi nästan hela dagen i Åmål och skulle kolla när Wille, U och J skulle springa... Det var en tuff terräng löpning som ingick i Salomon Trail Tour som går i hela Sverige.. Första gjorde Wille förra helgen i Stockholm och igår var det i Åmål...

Wille kom in under timmen, 59,59 minuter på en 18 plats i tufft motstånd där bla. 2:an och 5:an från vasaloppet fanns med..

Bilder från dagen

Mål


Wille i full action


Tre nöjda löpare :-)


Busungen var med hela dagen och skötte sig jätte bra :-)


Vi hade en härlig dag
, dock skulle vädret kunnat ha bjudit på lite mer värme.. Men vi klarade oss från regn iaf :-)

Kram

Eurovision Song Contest 2011




För en gång skull vann en utav mina favorit låtar :-) Hörde den första gången i tisdags och älskad den direkt!!!

Ny header

Fixade en ny header lite snabbt.. Kommer nog ta lite andra bilder och göra en ny inom en kort framtid.. Har inga bra familjebilder i daxläget..

Nu är allt nästan färdigt inför avresa till Åmål imorgon.. Hoppas på bra väder så jag kan vara fotograf under tävlingen.. 

Bjuder på lite bilder på våran underbara son!!!





Dax för mej att ta sängen nu... God natt på er!!

Kram 

Bild på magen!!!



Bilden är tagen igårkväll... var då i v. 18+6 :-)

//Mia

Danilo såld!!!



Nu är min lilla ponny Sörängens Danilo såld!!!! De blev mina kusiner i vimmerby som köpte honom och de kommer bli perfekt för honom.. Nu äntligen får han komma ut på tävlingsbanorna och visa vad han går för :-)

Lycka till!!!


Panik

Fick lite smått panik angående min nyinköpa kamera.. Tig nämligen en massa bilder när vi var nere i Vimmerby men blev otroligt besviken på bildkvaliten när jag väl kom hem och ladda upp bilderna på datorn.. Mamma kom förbi och fixade inställningarna på den men bilderna blev fortfarnade gryninga.. Tillslut drog vi slutsattsen efter att ringt och pratat med expert på området att huset kan vara skadat...

Mamma kunde inte sluta grubbla på detta och tillslut kom hon på att de kan bli gryninga bilder om ISO talet är för högt... Mamma kom förbi igen och visst var de så.. Den var otroligt högt ställd och vi tog ner den till 100 och nu fick vi en helt annan lyster i bilderna :-) Jag blev överlycklig då jag trodde jag hade kastat dryga 4000 i sjön!!!

Före


Efter


Ser ni skillnaden???

Jag gör iaf och nu gäller det bara för mej att lära mej olika inställningar osv :-)

Kram

Lasagne



Har nu på kvällskvisten avnjutit en god lasagne.. Har varit så otroligt sugen på detta hela dagen så de fick bli en sväng till Ica och inhandlade de som fattades här hemma :-)

Kram

Bortrest

Jag och Oliver har varit i Vimmerby närga dagar hos mina kusiner.. Lämna ner min pony Danilo dit.. Återkommer imorgon när jag har mer energi med bilder och info...:-)



Kram


Huvudvärk!!!!!!!!

Kan inte denna huvudvärk släppa....återkommer när den försvinner!! Orkar inte tänka klart

Kram

Tråkig :/

Har bloggtorka ;) hihi har en massa att skriva om men får inte ut de på datorn helt enkelt.. Men de kommer :-) Nu blir det Lysfällan för min del.. Älsklingen jobbar sista stägningen för denna veckan sen är han ledig...jippi!!!

Kram

Ultraljud

Idag var vi inne och gjorde rutin ultraljud och allt så jätte bra ut :-) Var även inne på Spec Mvc också och pratade med en läkare och from v. 20 ska jag gå på kontroller varannan vecka hos dem utöver de vanliga rutin kontrollerna hos BM..

Vårat beräknade förlossningsdatum blev ändrat med två dagar så 6 oktober är de tänkte att den lilla ska kika fram... Är nu alltså i v. 17+4!!

Har även idag sällskap av en hund :-) Väldigt mysigt att slippa vara själv om kvällarna när Wille jobbar.. De är mammas Jack Russel Socka som håller mej sällskap!!

Nu har jag tänkt att kika på lite fotboll.. Vet inte vad Wille har gjort som fått mej att kolla så mkt på fotboll och bli så intresserad av de.. men de är rätt kul om man får se på riktig fotboll :-)

Förresten.. ska försöka få in bilden på datorn, på sparven!!

Kram

1 maj

Dagen började redan vid 7 idag då Oliver inte kände för att sova längre.. Har hunnit med en hel del, plockat, diskat, tvättat och vikit, städat kylskåpet och mer därtill..

Just nu bakar jag en Chokladkaka med Maraboumjölkchoklad i.. Hitta på ett eget recept och vet inte alls hur det kommer smaka, men hoppas det blir gott!

I eftermiddag blir det soffan och tvn som gäller för mej :-) Världscupfinalen i hoppning sänds live mellan 15 - 17 på SVT 2

Bäst att kolla till kakan så den inte blir torr..

Kram


Lilypie Second Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers
RSS 2.0