Göteborg

Ska bli härligt att åka ner med en massa hästfolk för att kolla på Göteborgs Horse Show!!! Har gjort iordning min frukostmacka så de blir tidigt i säng för mej.. Kl 06 så drar vi!!!!

Puss & Kram

Söndag

Jobbet kallar snart... Har jobbat en hel del denna veckan, men nästa blir lite lugnare.. Längtar till fredag då jag och några tjejer ska dra ner till Göteborg för att se Horse Show.. Ska bli super kul!!!


Min lilla älskling!!!

Puss & Kram

1 årskalas - dag 1

Ja veckan har varit full med arbete och en sliten mamma men nu är jag piggare :-) Som sakt hade vi 1 årskalas för min underbara son både i söndags och i måndags..

Här kommer bilder från söndagen den 13/2 (dagen innan Olivers fördelsedag)...


Oliver var en glad unge på morgon ;)


Oliver älskar att titta i spegeln och  ännu roligare är det när man själv stoppar dit huvudet!


Oliver med sina fastrar och deras respektive


Olivers tårta som inte var någon direkt favorit...


En utav Olivers presenter


En trött Oliver efter en aktiv dag :-)

Det var en del bilder från söndagen och Oliver tackar så hemskt mkt för alla fina presenter!!!

Skriver och lägger ut bilder för dag två lite senare eller imorgon.. Nu blir det nämligen fredagsmys i soffan framför tvn!!!

Sent bullbak

Blev ett sent bullbak för mej idag.. Kom på i sista stund att jag ej gjort några bullar till Olivers 1 årsdag så kl 20.40 började jag baka... Och nu ligger de helt nygjorda på diskbänken för att svalna.. Fick bra betyg av dem av grabbarna som är här :-)Är super trött nu och vill bara hoppa i säng men de får vänta en liten stund till så bullarna får hamna i påsar..
Spelade ju på stryktipset denna helgen och vi var 5 stycken som hade gjort ett spel.. Omgången var rätt så svårtippad tyckte jag men ändå var det jag som fick flest rätt.. Ändå spelade jag för minsta möjliga summa, 2 kr!!

Mimmi
 har varit tillfreds ikväll i alla möjliga olika knän och borrat ner sig där det är varmast...Då trivs den lilla damen ;)Ha en trevlig lördagskväll och vill samtidigt säga stort GRATTIS till min moster nere i Småland!!! Tyvärr kunde man inte följa med ner men min mamma och mormor är där och hälsar på..

Puss & Kram

MumsAvnjuter en knäckemacka med philadelphiaost och paprika och en kopp te

Väntar på att min lilla sömntuta till unge ska vakna så han kan få mat innan morbror J kommer för att passa honom en liten stund när jag åker till stallet.. Ska även passa på att hämta hem älsklingen från jobbet..

I eftermiddag väntar det fotboll med stryktipset.. Blir även smarrig hämtmat till fotbollen, de hör till tycker jag!

Puss & Kram

Förkyld

Har varit lugn på bloggen då jag fortfarnade är väldigt förkyld och trött.. Hoppas de ger med sig snart... VILL vara frisk nu!!

I helgen blir det kalas för Oliver som är 1 år på måndag!! Det är helt sjukt vad tiden går fort..

Ha en bra dag!

Kram

Helgen över

Har varit en intensiv helg och jag är helt slut!!! Börjar bli lite förkyld också.. Mina två älsklingar är sjuka så de är bara jag kvar.. Oliver har haft svårt att somna om kvällarna då han är så förkyld.. Hoppas det hinner släppa innan hans födelsedag :-)

Nu blir det snart sängen för mej..

Puss & Kram


Torsdag etermiddag

Nu är det bara jag och Oliver hemma tills älsklingen kommer hem och byter av mej så blir det min tur att åka till jobbet.. Ska passa på att ta hand om lite tvätt nu och min son tillåter de :-)

Är fortfarnade otroligt trött hela tiden.. Kanske har brist på något!

Var och gav 1 åringarna ny halm i lösdriften idag och de blev helt tokiga.. Kommer lägga ut en film på de så fort jag fixat ordning på den.. Var riktigt underhållande att se på dem :-)

Puss & Kram

Grrr...

Ibland blir jag tokig.. Att det ska vara så svårt att få med allt i en beställning.. Jaja de löser sig nog som alltid!! :-)

Ska bli kul att börja fixa ordning på sovrummet nu.. Först blir det lite frukost för min del, Oliver har redan fått sin.. Dagen kommer fortsätta med en promenad , stallet och sen ett nattpass på mitt jobb.. Måste nog försöka få in en tupplur också.. Morgondagen kommer bli jobbig annars!!

Bilder kommer på rummet när de är klart :-)

Puss & Kram

Sovrummet

Snart är det klart :-) Jippi!!! Jag och älsklingen har legat i och har nu målat klart andra omgången i sovrummet.. Imorgon ska de upp med hyllor och gardiner.. Ska bli skönt att få sova i sitt vanlig rum..
Just nu ligger vi i vardagsrummet... Mimmi är väldigt förvirrad och hon sov inte alls bra inatt, hoppas hon är lite lugnare inatt..

Känner nu hur tröttheten smyger sig på.. får bli natten snart för mej! Väntar en lång helg med mkt jobb och lite sömn..

Puss & Kram

Lilypie Second Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers
RSS 2.0