Inspiration till dej!

Ja då har jag bestämt mej, vill börja om på nytt med en ny blogg så den hittar ni här! :)
 
Denna blogg kommer ligga kvar då alla minnen från Olivers första tid finns här och mycket annat värt att minnas, men det blir nog inga fler inlägg här!
 
Så välkomna till den nya bloggen!!
 

En nystart!!

Hej kära läsare!!
De har varit tyst från min sida och kommer nog vara det ett tag till.. Jag känner att bloggen inte ger något till er som läser.. Jag skriver bara en massa "onödigt".. Jag vet ju inte vad ni läsare vill läsa om?!
 
Jag försöker hitta en linje på hur jag vill ha min blogg men har svårt att veta hur! En sak har jag bestämt iaf och det är att de kommer inte bli så mycket "vardags" inlägg..
 
Vill jag skriva en blogg vill jag att den ska ge något till er som läser och de känns som att den inte gör det just nu..
Så nu får ni vara med och påverka :-) Vad vill ni läsa och se här på bloggen?! Ge mej lite tips så jag får ny inspiration och kunna göra en nystart..
 
Genom nystarten kommer de bli en ny bloggadress och en del inlägg kommer flyttas över, de flesta kommer få bli kvar på denna blogg.
Så kom igen nu, in och lämna tips, de tar inte lång tid ;)

Paus

Har suttit och redigerat bilder från dopet igår och det är några att gå genom.. Nu har killarna vaknat så nu får det bli en liten paus..
Otroligt svårt att fota inne i en kyrka, men de gäller att träna för att bli bättre :)

Fotograf för en dag


Nu åker vi iväg på dop och jag har fått äran att fotografera under och efter dopet och det ska bli jätte kul :-)

Morgon svar

Hela 521 kr slutade auktionen på! Enligt min mening helt galet.. Kommer inte ihåg vad de kostade nytt, kanske 600-700 kr och de var för jätte många år sedan, när jag tävlade som mest..
 
Nu ska magen få lite frukost sen blir det av till stallet, verkar bli riktigt härligt väder också :-)

Maxi i sommras
 

Gissa?!

Någon som kan gissa vad denna auktionen slutade på?
Jag är mer än nöjd om jag säger så ;)

Underbar tisdagsförmiddag

Denna förmiddag har börjat på topp.. Fick sovmorgon till 7.45 och småkillarna har varit helt underbara, inget trots, skrik, gnäll och bråk.. Underbart! De är inte ofta kan jag säga och jag njuter när de kan vara sams och lyssna på mig :)
 
Nu sover dom och jag ska ta tag i lite projekt här hemma tills tradera auktionerna är klara om ca 40-50 min.. Helt galet vad folk budar på mina ponny saker.. Hade aldrig kunna drömma om att priserna skulle trissar upp på detta viset!

Septemberutmaning

Då många kört igång med utmaningar nu i september så ska jag också göra det..
Måste bli av med mitt sockerbehov känner jag innan det går för långt.. Gillar inte att vara "beroende" av något som inte är bra för kroppen..
 
Så min utmaning går ut på att stoppa sockersuget och komma igång bättre med träningen igen.. Få in de lite mer i vardagen och bli starkare i kroppen..
 
Alltså
 
* Inget godis på hela månaden
* Fika endast 1 gång i veckan (högst, helst ingen alls)
* Löpning 2-3 gånger i veckan
* Hemmaövningar minst 1 gång i veckan, målet är vid varje löpass
 
Ja detta ska ju inte bli helt omöjligt :D
 

Klipptid och stallet

Yes förmiddagen har gått i ett och jag har varit i stallet medan min mamma passade barnen.. Idag var de underbart väder att rida i så njöt även om det var en del jobb med den lilla ponnyn jag red.. Efter halva passet blev han super och då är han super mysig..
 
Har skickat in föräldradagar till fk och ringt och bokat klipptid (väldigt behövligt då det är mer är 1 år sedan den hände sist :O)
 
Nu sitter jag och äter lite vindruvor i hopp om att dämpa sockersuget ;) Mer om de i nästa inlägg..

Mmm lite sugen på kladdkaka ;)
 

Söndag med mjukis!

Dagen spenderas i mjukiskläder idag fram till jag ska jobba.. Som vanligt går vi om varandra men man börjar bli van :/
Ska lägga ut ytterliggare lite på tradera, denna gången en hög med bebiskläder.. Gjorde två riktigt fynd på tradera igår, återkommer med det när jag fått hem sakerna :)
Vad händer hos er denna grå höstiga söndag?

Tradera

Ja då har man slängt ut en omgång med häst saker på tradera igen... De minskar sakta men säkert.. Denna omgång kom bla en fårskinnspadd och ett jätte fint ponny träns ut på tradera.. Är så glad att de kommer till använding istället för att ligga här hemma och skrota.. Den enda jag väntar med är sakerna för storhäst då Agge fortfarande finns kvar i min ägo.. Lite dumt att sälja av innan då han kan bli kvar ett tag.. Och snart får jag ju använing av sakerna då han ska börja ridas :-)
 
Har även ett tävlingsskåp som ska säljas, så om någon är sugen är det bara att höra av sig :-)

Segt

Oj vad seg jag är idag, men inte alls konstigt då jag endast sovit 1,5 timma efter nattpasset.. Älsklingen skulle iväg och jobba så de fick bli att kliva upp. Tur man kan lägga sig tidigt ikväll.. Nu ska jag ladda med en stor kaffe och lite lunch sen ska jag försöka röja undan lite här hemma!

Lilypie Second Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers
RSS 2.0