Danilo



Nu har Danilo åkt till sin fodervärd i Sundsvall och jag hoppas och tror att allt kommer gå super bra för dem.. Mamma fotade honom lite innan han skulle åka.. Har haft denna ponny i min ägo i nästan 5 år!!! Helt otroligt, känns som det var igår som jag köpte honom :-) och det har verkligen hänt så mkt med honom..
Lite sorligt är det att han har åkt men samtidigt känns det som en lättnad då jag ej har tid för honom.. Nu kan jag bara fokusera på att bebisen ska vara kvar i magen ;) nej då men nu har jag bara Agge i hästväg att tänka på och det känns otroligt skönt..

Var ut till Agge idag och han börjar bli riktigt snygg.. Dock ser ju alltid 1 åringar lite knasiga ut men jag tycker de ser bra ut.. Stor blir han och jag hoppas han får ett hopphuvud utöver de vanliga.. Man får vänta och se! Ska bli spännande att följa, jag har ju mina mål!!

Ska
be min mamma följa med mej ut och fota honom någon dag.. Han är ju snart 1 år.. Dock räknar man ju alla hästar vid årskiftet, men nu i början händer de ju så mkt så man kan då gå utefter den dagen de är födda tycker ja..

Allt för idag

Kram

Imorgon gäller det!

Imorgon är det den stor dagen då man ska hålla tummarna för mej ;) Förhoppningsvis åker hästen upp till Sundsvall imorgon vid lunch tid!! Ska bli otroligt skönt och framförallt ska de bli roligt att se honom utvecklas med en ryttare som kan tävla och ha soligt med honom...

Men mer om detta imorgon.. Bäst att fylla i lite papper och sen hoppa i säng!

Kram

Storebror

Oliver ska bli storebror!!!!!

Har väntat med att skriva på bloggen om detta men nu får det vara dax :-) I torsdags var jag inne och gjorde ett ultraljud, KUB test.. Och den lilla knytet där inne var helt galen och sprattla runt som bara den <3 De är så underbar känsla att verkligen få se att det är något där inne.. I och för sig har jag inte varit orolig för att det inte ka vara något pga att jag har mått fruktansvärt illa och galet trött i flera veckors tid nu.. Börjar bli bättre nu men illamåendet hänger kvar på kvällen...

Kram

Tandläkaren

Idag har Oliver varit hos tandläkaren för första gången.. De var en liten genomgång och en snabb titt på han 4 tänder :-) och lite roligt är det att de är samma tandläkare som jag och Wille hade när vi var små!

Hände en otroligt märklig händelse idag.. Fick ett samtal för några minuter sedan om att de var en person som hade hittat ett bankkort som det stod mitt namn på.. Jag var helt säker på att jag inte hade tappat något men åkte dit för att hämta de.. Väl där så kom damen fram med ett kort från min gamla bank som det stod mitt namn på.. Så visst var det mitt kort men en bank som jag slutade använda för flera år sedan och kortet hade gått ut sedan 2005!!
Vem har haft mitt gamla kort i så många år?
För de var nämligen som nytt så de kan inte ha legat ute i så många år utan de är någon som haft de i sin plånbok och sedan slängt eller tappat de.. Väldigt skumt tycker ja :/ Tur att de är ett elektronkort och att jag ej har den banken längre..

Nu blir det till att fortsätta att leka med Oliver :-)

Kram

Hoppas...

...hoppas, hoppas att de blir som jag planerat nu.. En stor sten från mitt hjärta faller bort då :-) Får exakta besked ikväll!!!!

Föresten är jag nästan helt klar med mitt fotoalbum på extrafilm....jippi! Hoppas de blir bra när jag får hem det i brevlådan.. Det är bilder från Olivers första år :-)

Kram

Usch.....

Ja då var man om på ruta 1 igen :-( Kan man aldrig få turen på sin sida.. Usch va trött jag blir, men nu får man ge järnet ett tag framöver och hoppas på att hitta en härlig duktig ryttare...

Nu blir det frukost och en ut till stallet :-)

Kram

Hmm något blev fel?!

Hihihi ja vad ska man säga... Vet inte hur många sockerkakor jag gjort i mitt liv och de flesta blir helt perfekta, kan hända ibland att man tappar bort tiden men de får man ta...
Idag var en dag som jag absolut inte ville ha en torr sockerkaka.. Så jag kollade på den och den hade börjat släppa fint från kanterna och kändes fast när jag rörde formen.. Perfekt!!! Trodde jag :-)
När jag vände på den och lät den svalna... tog av formen och vad hittar jag...jo en platt sockerkaka :-) Kan ju inge annat än att skratta!! Den var på tok för kletig så de ramlade ihop...

Tur att de inte var något fel på smaken :-) dock blev den väldigt mäktig!!

Nu Bygglov

Kram

Bara vi två

Oliver och jag är själva idag fram till kl 17... Vi har redan hunnit med en underbar dag i solen och en tur till stallet och fixat allt där.. Var meningen att vi skulle åka ut och hälsa på pappa på jobbet också men de får bli en annan gång :-)

Nu blir det lunch... Ägg kanske?!


google.se

Kram


Måndag

Dagen har börjat bra, tyvärr har vi inte lika fint väder men de får gå ändå... Har städat nedervåningen av huset och nu väntar tvätt hela dagen.. Inte direkt det roligast, tur man har källare så ingen ser all tvätt ;P

Oliver har blivit riktigt duktig på att stå upp nu och vågar släppa en hand då och då.. Han har börjat röra sig lite efter möbler och soffor så De dröjer nog inte alls för många månader innan han går själv :-)

Ska bli skönt att få vara ledig i veckan men till helgen väntar det jobb igen och då blir det nattpass..

Hoppas på bra besked imorgon också angående Danilo :-) sen är det bara besiktning kvar på honom..




Kram


Vårkänslor

Man får inget annat än underbara vårkänslor nu när solen tittar fram :-) Man blir så glad!!

När jag var i stallet var W ute med Oliver och Mimmi och det var meningen att han inte skulle somna, men sittandes i vagnen somnade Oliver.. När Oliver sov i vagnen satt jag och min älskade i solen och drack Påstmust :-) Hur härligt som helst! Och enligt vädret skulle det bara bli bättre i mitten av veckan...


(google.se)

Ha en underbar dag kära läsare! Ja kommer jobba kvällen men efter denna dagen är jag ledig en massa dagar :-)

Kram

18 mars

Idag har jag jobbat på förmiddagen och efter det direkt in till Karlstad med Oliver då han skulle få sin 3 :e spruta för RS-viruset.. Hoppas inte det blir några fler men de kan bli högst två till.. Som vanligt när man ger honom sprutor är jag jätte duktig!!!

Just nu dejtar jag mej själv då min älskade sambo är på jobbet.. Hade verkligen tänkt mej en godkvällsmat som skulle bestå utan en bakpotatis och en räksallad.. Men usch så besviken jag blev :-(
Potatisen var ok men räksalladen var inte alls god.. Testade en ny som fanns i butiken men den kommer inte köpas igen.. Nästa gång fixar jag min egna!!! Då vet man att den blir smarrig iaf. :-)

Blir en tidig kväll för mej och hoppas på strålande sol imorgon så man kan ta en häslig promenad för senare på eftermiddagen väntar de jobb igen..

Ha en underbar kväll!

Kram

17 mars

Idag är de våran 3 årsdag!!!! <3

Tyvärr har vi inte kunnat fira den något speciellt då vi båda jobbar idag, så typiskt!! Nästa år måste de bli middag iaf.. Förra året kunde vi inte heller fira våran dag pga att vi låg på sjukhus då..

Känner verkligen för att skriva om en sak här på bloggen men de får vänta ett tag till.. Jag känner mej inte helt redo än, många vet säkert vad det handlar om men jag lovar att skriva om det senare :-)

Nu ska arbetskläderna på och ut en sväng med Mimmi innan jobbet... Oliver är redan hos sin mormor och älsklingen på jobbet..

Kram

Dålig dag

Man kan säga att det finns dåliga och bra dagar och detta var en rätt så dålig dag.. Men inte deppa ihop allt för mkt för de!!!

Hoppas på en super härlig dag imorgon då hela familjen är hemma.. Känns som de behövs, blir första på denna månaden.. Ska även visa häst imorgon och jag hoppas verkligen att det kommer gå bra! men lika bra att inte hoppas för mycket så man blir för besviken..

Nu ska jag ta tag i lite jobb och sen blir det huset.. Får heller inte missa Svergies mästerkock

Kram

Förlåt....

Hur dålig kan man vara på att uppdatera en blogg??! Jag har varit riktigt dålig på det men det finns några saker som gör att orken inte finns där att sätta sig ner och skriva av sig..
Har inte ens haft ork till att städa här hemma.. Men börjar känna att jag är påväg att komma ikapp!

Oliver började igår att krypa på "riktigt sätt" men då och då kör han sitt gamla sätt som går betydligt fortare :-) De har hänt så otroligt mycket med honom den sista tiden.. Han har verkligen börjat bli en lite människa som förstår och tar in så mkt information hela tiden.. Hur mycket kan man älska någon?? Obeskrivligt!!!!

Nu blir det sängen för mej... Har tillbringat kvällen på MK möte i stan som har varit underbart som vanligt!


Natti natt kära läsare!!

Lilypie Second Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers
RSS 2.0