Kläd och sko tankar

Värmen verkar var ahär för att stanna och de är helt underbart.. Så synd för lille Oliver att han ska vaa så förkyld, men han var mycket piggare idag än vad han varit de andra dagarna..

Idag blev det en tur till Karlstad för att inhandla lite sommarkläder till pojkarna, eller framförallt till Oliver.. Har haft en väldigt tur när de kommer till kläder till Wiggo.. De kläderna som Oliver hade förra sommaren kan Wiggo ha nu, vissa plagg är lite stora men de växer han ju i..
Visst kan de vara lite tråkigt att använda samma kläder till killarna men de är väldigt ekonomiskt.. Sen är vissa plagg väldigt lite använda..
De är nu man inser vad liten Oliver var innan han växte ikapp (som han i stort sett har gjort nu).. Mycket av de Wiggo har nu (8månader gammal) hade Oliver när han var 17-18 månader! Helt galet :-)

Köpte även ett par sandaler till Oliver och vi satsade på ett par ordentliga så inte hans små fötter ska ta skada.. Ville ha en sko som var bra uppbyggt men även mjuk och skön att ha på foten.. Valde en sandal som även ska fungera bra att ha en strumpa i ifall väldret är lite kallare i sommar..
Valet föll på ett par Kavat skor av modellen Diggy

Har vi tur så kommer dessa små skor även passa Wiggo nästa sommar :-)

Kommentarer
Postat av: Melanie

så bra när dom kan ärva av varandra! vi har också ett par kavat sandaler till Moa ;) gillar det märket!

2012-05-25 @ 10:06:10
URL: http://enlitendelavmig.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Lilypie Second Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers
RSS 2.0