Wiggo 9 månader

Igår var våran lilla kille 9 månader!!
Hjälp vad de händer gjerjer med våran kille nu.. Kommer inte ihåg att det gjorde de med Oliver.. Han lär sig nya saker varje dag och han stora idol är självklart storebror!! Han ska göra allt som Oliver gör och vill leka med samma saker, gullunge!!
 
Han ålar sig fram överallt och ställer sig upp mot oss, är för feg för att testa mot andra saker men de kommer nog snart.. Står gärna vid vardagsrumsbordet och leker tillsammans med Oliver..
Han stod helt själv dagen innan sin 9 månadersdag, även om de var endast 5-6 sekuder så lyckades han parera sig och hitta balansen innan han hamnade i famnen på mej :-)
 
Äter de mesta, men föredrar hemlagad mat.. Äter 5 gånger under en dag och sover hela nätterna.. Dock får man ge honom nappern ett par gånger varje natt.. Har nu lite svårare att somna och sova på dagen, men för de mesta blir det en förmiddagsvila och en eftermiddagsvila..
 
Har lärt sig att göra "indianljud" och gör de flera gånger per dag, har även upptäckt klockan och är väldigt intresserad av den..
Säger pappappappa mest hela tiden, försöker lära honom att säga mamma men än så länge har de inte lyckats så bra ;-) De är även en hel del brumm ljud och baabba ljud eller så bjuder han på glädjetjut!
 
Fortfarnade lite blyg av sig mot ansikten han inte sett eller sett på ett tag, han klarar sig ofta från gråt då han alltid vänder bort huvudet när han tycker de blir jobbigt..
 
Vägde honom för ca två veckor sedan och då var de en liten kille på ynka 7800 g och 68 cm.. Ny vägning och mätning ska vi på snart igen då han fortfarnade tappat lite på sin kurva.. Har ju haft en kraftig förkylning så den dålig viktuppgång har säkert med de att göra..
 
 

Kommentarer
Postat av: Melanie

grattis på dagen!

2012-06-25 @ 11:13:56
URL: http://enlitendelavmig.blogg.se
Postat av: Emma - Mamma till två

Tänk att han redan är så gammal! Helt otroligt hur fort det går. :)

Svar: Ja usch ja de går på tok för fort men de är samtidigt kul när Wiggo och Oliver har lite nytta av varandra :-)
Maria Tellebo

2012-06-27 @ 08:46:34
URL: http://emmsaklemmsa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Lilypie Second Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers
RSS 2.0