Ammning


Håller ju på att trappa ner på ammningen men jag tycker inte de blir något mindre.. Någon som har något bra tips på hur jag ska gå till väga??!!

Inatt fick jag gå upp och pumpa ur lite då de gjorde så fruktansvärt ont.. Ska man trappa ner eller ska man bara sluta helt och ta smärtan som blir ett par dagar?? Som sakt jag behöver lite råd av er bloggläsare :-)

Kommentarer
Postat av: Emma

Jag bara slutade rakt av och behövde aldrig pumpa ur. Men då hade Viktor trappat ner amningen under en period eftersom han ville ha mer och mer "vanlig" mat. Har du kollat nåt med BVC vad dom tycker?

2012-01-23 @ 15:21:37
URL: http://emmsaklemmsa.blogg.se/
Postat av: Cherie Mårtensson - Mamma till Emma

Svar: Tack för din kommentar, har varit nervös hela dagen på att få kommentarer som är mindre trevliga.



Det är så tråkigt när man får höra sådant, man vill ju gå upp i vikt som gravid och man vill kunna ta hand om sitt barn dygnet runt oavsett om där är personal som kan ta hand om dem.



Gick allt bra med din son?

2012-01-23 @ 17:27:53
URL: http://mammacherie.se
Postat av: Emelie

Jag bara slutade, jag handpumpade jämnt lite i början för att det inte skulle spänna så. Efter två dagar så spände det inte alls och efter en vecka så kom det inte särskillt mycket om jag handmjölkade heller. Om jag klämmer lite nu så kommer det ytterst lite bara. Kam säga att känslan de va att få sova utan bh va skön :) kram

2012-01-23 @ 17:33:47
URL: http://Frokentipsar.com
Postat av: Cherie Mårtensson - Mamma till Emma

Svar: Vad skönt att allt gick bra :) Det kan jag tänka mig är jobbigt, tyckte själv att det var jobbigt den veckan vi låg på sjukhuset med Emma och inte fick komma hem eller ta emot besök. Tror jag blev lite rastlös så det var därför jag inte trivdes.

2012-01-23 @ 17:47:43
URL: http://mammacherie.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Lilypie Second Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers
RSS 2.0