Bergvik och badhuset

Idag blev det en tur till Karlstad för att inhandla de sista presenterna till Oliver och även en liten present till lilla kusin Thea :-)
Båda killarna skötte sig riktigt bra (brukar sluta i massa gnäll och tårar).. Oliver fick smaka hamburgare (från snabbmat ställe) för första gången.. Han fick även smaka lösgodis (dock inte från mej) för första gången.. 2 år är han imorgon och har aldrig ätit snabbmat eller godis förut ;)
Är absolut inte emot det på något viss utan de har mest blivit så och Oliver har aldrig frågat om de heller så varför ge honom när han inte vet vad det är?! Som sakt jag förbjuder honom inte att äta de utan vi snarare undviker de som tex att vi alltid äter godis här hemma när han sover..

Nog tjatat om godis och snabbmat ;-)

Wiggo spanar in vad vi äter ;)

Väl hemma igen blev det vila för Oliver och matlagning för min del... Sen gav vi oss iväg till badhuset som de flesta måndagseftermiddagar.. Barnbassängen är då lite varmare än normalt så att Wiggo kan vara i vattnet också.. Sen är det otroligt lugnt där på måndagar, idag var det bara vi och en familj till..



Oliver var helt sjövild efter vilan <3

Kommentarer
Postat av: My - Mamma till Alma

sv: jo, hon har ätit blåbär och älskade det. Men hon verkar inte vara dålig i magen så det är rinnigt. Bara att de kommer mycket och ofta!

2012-02-13 @ 23:14:45
URL: http://unwake.blogg.se/
Postat av: Emma

Om han inte frågat efter det så är det väl bara bra att han inte ätit det :)

Skönt att det gick bra att ha med sig båda :)

2012-02-14 @ 05:09:00
URL: http://emmsaklemmsa.blogg.se/
Postat av: Anna

Ja de gör de ju :) grattis till oliver på 2-årsdagen idag! :)

2012-02-14 @ 08:59:19
URL: http://annamyren.blogg.se/
Postat av: Melanie

Vilken fin dag med både shopping och badhuset! :)



Ja ursch, detta med kräkningarna var ingen höjdare. Kräktes igen igår kväll och BM på Spec MVC sa att det inte var magsjuka utan bebis som ställer till det. Trycker på nerver osv. Skönt att det inte var vanlig magsjuka i alla fall. Men detta får gärna upphöra snarast! Mådde som sagt lite illa med Moa också i slutet, men inte alls såhär illa.

2012-02-14 @ 09:07:04
URL: http://enlitendelavmig.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Lilypie Second Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers
RSS 2.0