BVC

Idag är lille Wiggo 7 veckor gammal och vi var iväg på läkarundersökning.. De var inte alls populärt när läkaren skulle klämma och känna på honom.. Han som inte skriker i vanliga fall skrek helt hysteriskt!! Han lugna sig tillslut när han fick komma i min famn..

Han följer sin kurva jätte bra.. Än klara han sig på min bröstmjölk..

Vikt - 4560g
Längd - 54 cm
Huvud - 38 cm


Kommentarer
Postat av: Cherie Mårtensson - Mamma till Emma

Svar: Härligt :) Jag börjar inte då jag i samråd med min PT och barnmorska kom fram till att jag skulle vänta ett tag till med löpningen och försöka fixa min rygg först och främst så jag inte får tillbaka mina problem :) Sen vill jag vara på den säkra sidan att jag inte börjar förtidigt med tanke på mina tidigare skadeproblem så väntar jag gärna 1 månad förmycket än att inte kunna träna rätt inför tjejmilen :D

2011-11-10 @ 20:11:59
URL: http://mammacherie.se
Postat av: Melanie

Sv: Gomorron!

Hehe ja det kanske det är;) Men jag tror mest att det beror på att det bara är ca 1 år sedan som jag var gravid senast med dottern. Annars tycker jag nog, att dom är rätt lika, om man kollar på magen med Moa i senare skede. Men vi får se mot slutet, då kanske man kan se större skillnad om dom ser olika ut, pga tjej eller killmage hehe :-)



grattis till er nya prins!

2011-11-11 @ 07:39:45
URL: http://enlitendelavmig.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Lilypie Second Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers
RSS 2.0