v. 21+5

Tiden bara rinner iväg och det har gått 2 veckor sedan sist jag tog magbild och skrev om graviditeten..

Foglossningarna håller i sig och vissa dagar är värre än andra.. Har ställt in mej att jag kommer få ha det så här fram till förlossning.. Håller jag igång i lagomt tempo och gör rörelser jag klarar av fungerar det rätt så bra.. Kroppen är duktig på att "vänja" sig vid smärtan.. Nätterna är fortfarnade värst.. Usch vill inte ens tänka på dem, som tur är behöver jag inte upp på toaletten under nattetid och Oliver är inne i en bra period nu och sover utan att jag går in till honom en enda gång...



Magen idag

Nu har magen växt en del men syns inte så jätte bra på bild tycker ja.. Den putar nu ut 4 cm till om man jämför med 2 veckor sedan.. Vikten har inte ändrat sig så jätte mkt.. ca 700 g!

Nästa vecka ska jag till Specialist MVC igen för att se att allt står rätt till och att inte sparven vill ut än som brosan ;) Hoppas även få min första rutinkontroll hos BM till veckan också.. Få mäta och lyssna på hjärtljud :-)

Nu ska jag ta tag i lite måsten här hemma.. Oliver sover middag och de hoppas jag han gör någon timma till :) Senare i em blir det jobb för min del!!

Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Lilypie Second Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers
RSS 2.0