Ultraljud på hjärtat

Inatt sov jag och Anders hemma, det var väldigt skönt.. Vi åkte tidigt för att hinna komma till ronden på morgonen. De sa inte speciellt mycket då förutom att när hans kuvös ska på tvätt (fredag) så ska han få en öppen kuvös igen :-) Det känns bra. De har iallafall sänkt luftfuktigheten så nu mår han inte dåligt..

Runt luch tid kom en hjärtläkare och gjorde ultraljud på Olivers hjärta.. Det blev bara positiva nyheter :) Hans ductus är dock ej stängd men han har inte ont av den, då blodet ej går fel, så han har inga direkta problem av den.. Skönt att slippa operation nu iallafall. Får han problem av den ska man ta ställning då..
För ca 1 ½ vecka sedan hade han även för högt tryck i lungan och det hade blivit normalt nu..så det är jätte bra! Läkaren var nöjd med vad han såg och i nuläget ska han bara få växa på sig och bli mer mogen, han är ju inte så många veckor än.. I normal fall sluter sig ductusen runt v 34-36 och lungorna brukar inte vara mogna förrän då heller..

Nu här ikväll har han fått bli ren och fin.. Han blev tvättat på hela kroppen och blev så fin <3 Han låg klarvaken och titta på mej med sina stora vackra ögon hela tiden.. <3 Han tyckte nog det var lite roligt att det hände något runt omkring honom.. När han var på så bra humör passade vi på att väga och mäta honom..

Vikt 1233 g
Längd 36 cm
Huvudomfång 26 cm


Han har växt bra sen sist.. Vikten är vi lite osäkra på.. Känns lite konstigt att han gått upp 160 g på två dagar, får se vad vi får för vikt på honom imorgon.. Det är inte lätt att väga honom när det är en massa saker som ska räknas av..

Nu är det nog sängen för min del, har precis matat Oliver så han sover också
<3

Kommentarer
Postat av: PJ

Han börjar växa till sig grabben!

Kul att allting ser så bra ut!

2010-03-19 @ 20:31:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Lilypie Second Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers
RSS 2.0