Oliver på bra humör

Idag har Oliver varit väldigt pigg och på ett väldigt bra humör. Inte varje dag han är det, så vi passade på att filma honom :) Oliver och Anders har en lekstund ;)



Vikten som vi fick häromdagen på honom var lite fel som vi misstänkte, vet inte riktgit vad som hände när vi vägde honom.. Men idag vägde vi honom på en riktig våg och då vägde han 1188 g Inte dåligt det heller.. Han går iaf stadigt upp i vikt och han har ökat på sin matmängd till 19 ml varannan timma..

Igår skrev jag inget för jag var så arg och ledsen. Det finns en sjuksköterska som inte borde få jobba på en intensivavdelning. Det handlar inte bara om att ta hand om små barn utan man måste kunna bemöta folk/föräldrar runt omkring på ett bra sätt. Hon kläcker så mycket dumma saker så man blir ledsen.. Man får försöka och inte bry sig men det är inte alltid lätt..
Idag var hon lite bättre, tror hon fattade igår att jag blev ledsen.

Vi har haft mycket besök dessa två dagar :) Alltid roligt, men snart blir väl det besöksförbund för att vi kommer med så mycket folk... Igår på förmiddagen kom Mattias och Emma som en överaskning, jätte kul att de tittade in när de ändå hande vägarna förbi :)
Sen på kvällen kom Olivers morbror Joel..
Idag kom faster Maria tillsammans med sin sambo Jonas, de stannade kvar en lång stund och vi tog en fika. Fick även jätte fina presenter, TACK!!

Allt för idag!
<3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Lilypie Second Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers
RSS 2.0