Oliver 6 veckor

Än så länge har det varit en bra dag, igår var den lite kämpigare. Hur många gånger ska man behöva säga till en sjuksöterska att hon/han behöver suga lite slem ur munnen på honom?? Varför kan de inte lyssna på någon som varit med Oliver hela tiden och vet tecknen??
Igår morse låg Oliver och hade det jätte jobbigt med maten och de höjde bara upp syrgasen hela tiden utan att det hjälpte. Sen kom en läkare och lyssnade på honom och tyckte vi skulle ta bort lite slem ur halsen på honom. Men det tog ändå en hel timma innan detta skedde, var tvungen att säga till igen.. Jag tror att den sjuksöterskan som var där igår var väldigt osäker på sin sak för hon stod nästan och skaka när hon skulle suga honom i munnen.. Känns jätte säkert!!

Han börjar bli en stor kille nu :) utvändigt utvecklas han jätte bra men det går lite långsammare med de inre organen.. men det kommer!

Just nu är Anders och spelar innebandy cup och jag får inte vara inne på salen just nu då de håller på att göra någon operation på ett annat barn.. Fick tydligen inte vara hos Oliver då :( ska snart gå och kika om de är klara med ingreppet..

<3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Lilypie Second Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers
RSS 2.0