Missnöjd!!

Något känns inte helt rätt.. När vi var i Uppsala kändes allt jätte tryggt hela tiden och Oliver gjorde framsteg.. Han fick ju ligga i en öppen kuvös sen i måndags och det trivdes han jätte bra med.. Han kunde hålla tempen bra och njöt varje gång han låg där..
Här i Karlstad lägger de honom i en stängt kuvös med jätte hög luftfuktighet i.. Känns som man har gått flera steg bakåt då :( Pratade med läkaren idag och vi får väl se om det blir någon ändring.. De pratar hela tiden om att han måste klara av att hålla tempen.. Men hur svårt ska det vara att förstå att han har klarat den hela tiden i Uppsala och där fick han ligga i öppen kuvös, alltså i våran luftfuktighet.. Nu ligger han som han gjorde i början när han kom ut!!

Vi hade några diskutioner igår med dem..blir det ingen ändring får jag nog ringa och prata med Uppsala och höra vad de säger.. De känner ju ändå Oliver rätt bra vid det här laget..

I övrigt sköter han sig bra..är fortfarande lite upp och ner, men i det stora hela så går det bra.. Han har haft lite hög temp vid några tillfällen.. Han låg tillomed och skrek igår för att han var så varm och fuktig.. :(

Nu ska jag gå iväg till Anders och Oliver

<3


Kommentarer
Postat av: Angelina

hoppas de ordnar sig för er!



en söt pojke ni fått iaf :D



kram!

2010-03-14 @ 14:39:01
URL: http://angelinav.blogg.se/
Postat av: Emma

Det är bra Maria stå på dej! så trist att man är tvungen att "tjöta" så för att folk ska lyssna på en, ge inte upp så ger de nog snart med sej! så skönt att höra att allt är bra i övrigt, och att ni är ett steg närmare hem:) kram på er!

2010-03-14 @ 19:52:21
Postat av: Nathalie Skoglund

Ring uppsala direkt tycker jag! För ni ska känna er trygga!! KRAM

2010-03-14 @ 21:51:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Lilypie Second Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers
RSS 2.0