Känner mej lite lugnare nu

Idag var det lite mer rutiner här i Karlstad och vi fick ett läkarsamtal... Kändes mycket bättre!! Sen hade vi en mycket bra undersköterska på förmiddagen som förklarde väldigt bra och frågade även hur vi hade gjort i Uppsala..
 
På eftermiddagen kom ytterliggare en läkaren in och pratade med mej och han var hur bra som helst.. Han hade sett i journalerna att Oliver hade legat i öppen kuvös och han sa att det skulle vi ordna så fort som möjligt (vet dock ej när) Han sa även att de skulle göra en ultraljudsunderskökning på hans hjärta igen för att kolla ur ductusen ser ut nu och sen ta ställning till vad de ska göra.. Blir kanske operation i Göteborg!!

Tog även blodprov på honom idag och han hade lite lågt blodvärde så han skulle få lite extra blod inatt.. Han hade ont om röda blodkroppar och det är dom som syresätter blodet, kan vara en förklaring att han har varit lite upp och ner i syresättningen idag.. Hoppas det blir stabilare när han får lite blod... ynka 15ml :-)

Övigt idag har han varit jätte duktig.. Fick ett andingsuppehåll här på eftermiddagen, det var vid maten, mot slutet när han började bli lite mätt.. Vi har sängt syrgasen rätt mycket på honom sen han kom till Karlstad och det är jätte bra.. Nu när han ligger ute kan han gå ner till 28%

Tyvärr har jag inga bilder att lägga ut, sitter vid en dator som är sjukhusets.. Kan inte ens komma ut på facebook på den..

<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Lilypie Second Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers
RSS 2.0