Sjukhus - Avd 12

Ja då var natten på sjukhus avklarad och rolig var den inte.. Kom in kl 18 och de la in mej och Oliver på ett rum, gick rysningar genom hela kroppen på mej.. Sen hände det inte mycket, låg och titta på fotboll. De skulle inte börja sina mätningar förrän Oliver hade somnat.. De skulle då mäta satraktionen och ta transkutanvärden hela natten.. Det tog sin lilla tid innan han somnade, ville inte sova i sjukhus sängen, men till slut somnade han. Då kom de in och kopplade upp honom..
Han syresätter sig jätte bra men värdena på hur han ventilerar ut koldioxid genom lugerna var jätte dåliga.. Mådde verkligen jätte dåligt och såg det värsta framför mej, vi blir inlagda igen och han får ha CPAP igen för att ventilera ut lugorna..
Till slut somnade jag men det var inte långa stunden, för vid halv 4 kommer de in och tycker att det borde vara något fel då värderna  är så höga på honom, då kommer de på att de kanske ska pröva och byta membranet.
Efter det hade han jätte bra värden :-)
Att man ska behöva ligga och vara orolig för att de inte kollar grejerna ordentligt innan.. Men det viktigaste är att vi fick åka hem igen och att värderna såg bra ut :-)
Innan vi åkte hem från sjukhuset låg Oliver och sov i den stora sängen


Tidigare under dagen hade vi varit, även då, på sjukhuset. Vi var där för att bli utskrivna från hemsjukvården. O hjälp vad han har växt!!
Han vägde 4470 g
var 55 cm lång och hade huvudomfång på 39 cm
Läkaren tyckte det var mycket bra och i övrigt var han också fin och inom det "normala" så nu kommer alla kontroller ske på BVC

Häromdagen var jag och Mimmi på kvällspromenad och då dök Mimmis kompis (eller hatobjekt) Igge upp.. Hon brukar träffa den väldigt ofta men denna gången vägrade den att flytta på sig så jag fick lyft Mimmi över..
Igge


Nu ska jag laga mat och se om min lilla älskling har vaknat, han får gärna sova en stund till, har varit en jobbig natt för honom, blev pillad på flera gånger varje timma.. Hoppas bara inte det störde hans natt rutiner här hemma!

<3


Kommentarer
Postat av: Emma med famillj

Skönt för er att alla värden såg bra ut och att han har växt så! :) Hela familjen hälsar!

2010-06-30 @ 22:41:14
URL: http://blogg.emmsaklemmsa.se
Postat av: Marie

Va skönt att ni är utskrivna nu! Och va stor han är lillgrabben, växer ju som ogräs=)

2010-07-01 @ 14:44:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Lilypie Second Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers
RSS 2.0