Nationaldagen

Igår hade vi en underbar dag uppe i Värmskog hos Olivers mormor och morfar :) Dagen började men en sovmorgon. Oliver är så duktig på att sova, vaknar runt 8 tiden varje dag sen ligger han och myser med oss i sängen till 10 tiden :)
Packade ordning allt som skulle med och begav oss upp till Värmskog, kanske den sista gången vi var där och åt mat. Mor och far ska nämligen flytta där ifrån. Det är verkligen underbart fint där uppe på sommaren.
Vi blev bjudna på grillat och en god rabarberpaj.
Senare på eftermiddagen var det full action på gräsmattan ;) Joel (min bror) städade bilen :0 haha och Wille tog högtryckstvätten och spolade av våran bil. Mimmi jagade fåglar och katter som kom in på tomten.. Hon är väldigt vaktig av sig, inga främlingar får komma inärheten när hon är ute.. Bus hund!!

Oliver har varit utan sin syrgas i över 3 dagar nu och jag hoppas det håller i sig.. Vill bli av med dessa sladdar nu! Hans sat. mätare lever sitt eget liv just nu, den har blivit sliten så den visar helt konstiga siffror, den är med andra ord inte till så mycket hjälp, tur att man har lärt sig att se på honom när han är i behov av syrgas..
Imorgon ska vi in på ögonundersökning (förhoppningsvis den sista) och läkarkontroll.

Nu ska jag röja i huset.. Har så mycket skräp som ska till tippen, tyvärr fick vi inte vagnen idag så tippen får vänta någon dag, men man kan ju alltid plocka ordning allt som ska med :) Inte det roligaste men skönt när det är gjort..

<3

Kommentarer
Postat av: Emma

Känslan när man har gjort ett storrens är underbar! :)

2010-06-07 @ 20:14:55
URL: http://blogg.emmsaklemmsa.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Lilypie Second Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers
RSS 2.0