15 juni - sjukhus igen

Börjar nu se ett slut på alla sladdar och apparater nu :-) Oliver har varit utan syrgas sedan 3/6 och idag när vi var inne på sjukhuset för vaccination fick vi även ha sat. mätaren bortkopplad under dagen. Ska bara ha den på natte tid när vi sover..
Det känns lite konstigt som jag trodde det skulle göra, kollar hela tiden på att han andas ordentligt, man blir ju lite nojig.. Men han är ju min älskling!!
På måndag nästa vecka ska han in på en MR undersökning, de ska kolla igenom hela hjärnan på honom, det skulle ta sin tid och vi fick inte vara med på den.. och går att enligt planerna så kommer vi bli utskrivna från hemsjukvården på torsdag nästa vecka :-) UNDERBART!!!!!

Han vägde idag 3870 g, var då nymatad så det blev lite plus på vikten :) Han går bra upp i vikt iaf.. Sen som jag nämde så fick han vaccinations spruta också.. Det är aldrig trevligt och nu i efterhand är han så öm i benen, kan inte röra honom där utan han skriker, men det har varit samma sakt varje gång, det brukar släppa efter något dygn..

Här kommer en bild på mej och Oliver (nyvakna är vi, fast Oliver är på väldigt bra humör)



<3

Kommentarer
Postat av: caroline

Vilket fint kort. Skönt att höra att ni mår bra. Kram

2010-06-15 @ 23:16:44
URL: http://linalons.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Lilypie Second Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers
RSS 2.0