Upp och ner

Fick ett samtal imorse från avdelningen, de hade fått lagt honom i respirator igen. Det var det läkarna hade förvarnat oss för. När vi hade gått hem på eftermiddagen hade pulsdipparna börjat komma och de fortsatte hela natten. Tillslut var han så trött så de satte då in respiratorn.

Det kommer nog vara så här en tid, men han är stark. När han hade ansträngt sig så under natten hade han kissat dåligt och samlat på sig en del vätska i kroppen. Idag mot eftermiddagen hade han kissat ordentligt igen.


Oliver fick ligga ute mycket idag för hela förmiddagen hade han gått lite upp och ner men efter några timmar ute hos mamma och pappa mådde han prima. Han mår verkligen jätte gott av att ligga ute, det känns skönt. Skulle kunna ligga med honom dygnet runt, men nu har man bröst som spänner efter att par timmar och man måste ju på toa också.

På eftermiddagen kom Ulf på besök, han stannar kvar över natten så det blev en bio idag igen. Synd att filmen inte var bra, man lyckas inte alltid att hamna på bra filmer.  

<3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Lilypie Second Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers
RSS 2.0