Oliver 2 veckor

Oliver är en riktig stönig liten pojke. Klockan 8 imorse så vill han inte längre ha respiratorn, han låg bara och var irriterad på den så de plockade bort den. Han sköter sig jätte bra i CPAPen i 7-8 timmar men sen börjar det bli jobbigt. Han får pulsdippar och det tar väldigt mycket på honom så han blir väldigt trött. Får se hur länge han klarar sig utan respiratorn denna gången.

Det är hur jobbigt som helst att se sin son ligga där och kämpa för att få upp pulsen och syresättningen. Man känner sig helt hjälplös. Vi åkte hem runt 18 – 19 tiden för det är så jobbigt att sitta där och bara kolla på, man kan inte göra något. Han låg på 52 % i syresättning när vi åkte. Kan inte förklara hur man känner sig som förälder av att bara stå att titta på.


Det positiva är att han tar emot maten bra och ökar i vikt. Idag vägde han 953g så nu är det inte många gram kvar till 1 kg. Han är 2 veckor idag, imorgon ska vi försöka få ett samtal med en läkare och se hur allt ligger till och vad de har för planer för Oliver.


Han har mycket hår lillpöjken :-)

<3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Lilypie Second Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers
RSS 2.0