Framsteg

Igår hade vi besök av Anders mamma och pappa, Olivers farmor och farfar. Det var jätte trevligt, först fick de träffa Oliver och sen åkte vi och käka lite mat. Provade på LillaHuset Och det blev Ett klart Godkänt resultat. Även de hade med sig en massa godsaker. De hade även med en Present från Peter och Emma som vi tackar jätte Mycket för!

Idag har Oliver Ökat lite i vikt och är inte alls Långt ifrån sin födelsevikt, 810g Bara 10g ifrån. Han har Fortfarande SINA upp och ner gångar och glömmer bort Att andas. Läkarna tog idag beslut om Att röntga och Göra ultraljud på hans hjärta, så imorgon får vi besked från det.

I övrigt är han Verkligen jätte duktig och han har fått Ligga ute på Både min och Anders mage i drygt 4 timmar och det gillar han verkligen. De har även Ökat på mjölken på Honom och Han får hela 7 ml Varannan timma.

Jag börjar bli helt tokig på Taxibolaget här i Uppsala, man får aldrig tag på dem Når man vill åka. Vi har fribiljetter Genom sjukhuset Till och från Där vi bor. I lördags och Söndags fick vi Int tag och på dem i morse När jag ringde så var det upptaget hela tiden. Som tur är har vi nu Fått hit Varma kläder så det blev en frisk morgon promenad ca 2,5 km. Spännande och se om man får tag på dem imorgon.

För Någon timma sedan var vi och kolla på film här i Uppsala, det var en jätte bra film. Skönt Att Komma Ut och Göra Något annat.

<3


Kommentarer
Postat av: Lina Nilsson

Mycket spännande att följa din blogg och läsa om hur er starke Oliver kämpar, han verkar otroligt tapper! Hoppas att allt är bra med er alla, håller tummarna för att han fortsätter att vara så stark och öka i vikt.

2010-02-24 @ 10:13:43
Postat av: Lindaa

Vilken söt liten kille, Lycka till med allt :) ( är de okej om ja länkar te dej på min blogg?)

2010-02-24 @ 10:15:37
URL: http://lillindas.blogg.se/
Postat av: Maria Faster Wilhelmsson

Underbart att du har skapat den här bloggen, så att man kan följa och läsa alla nya framsteg. Även fast jag tänker ringa ändå!!! Jag grät floder, ni är så duktiga och håller humöret uppe!! Oliver är så stark, roligt att det är massa fina framsteg oxå!! Vi saknar er så mycket här hemma!! Vi hörs snart igen!! Stor kram

2010-02-24 @ 17:17:58
Postat av: Anonym

Lindaa - Det är okej att du länker mej till din blogg

2010-02-24 @ 20:33:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Lilypie Second Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers
RSS 2.0