Påskafton

Då var påskafton över.. I år kände man knappt av påsken, har inte påskpyntat där hemma i huset, men det är ju inte så konstigt.. Våren är något man verkligen känner av.. Har idag varit ett underbart väder, kunde vara ute i solen och man blev varm av den..

Oliver har haft en kämpig förmiddag.. Mycket små Apneér och hade det jobbigt med maten, men det stora problemet var att han inte hade bajsat sedan dagen innan.. Försökte hjälpa honom lite, men det hjälpte inte..  Men till slut kom det en JÄTTE stor hög och då blev allt lite lättare igen..

Jag och Anders har varit på "80 års kalas" (två som fyllt 40 år) och åt mycket god mat. Tack för att vi fick komma, det var verkligen jätte trevligt..

Nu får det bli kvällen, måste se till att ta kort på Oliver imorgon, har bara en massa kort när han var liten men han ju som sakt var växt en del nu.. Ska se om jag kan klä på honom lite kläder också :-)

<3


Kommentarer
Postat av: Anna

Tack själva, det var så roligt att ni kom på festen! Får verkligen försöka träffas snart igen och kom gärna ut på kvällsmat nån gång - bara att ringa :-) !!

Vi får vänta med besök hos er. Dagen efter festen vaknade jag med förkylning och är jätteseg idag. Hoppas verkligen att inte ni fick nåt av det... Kram

2010-04-05 @ 10:49:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Lilypie Second Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers
RSS 2.0