Morgon tankar

Sovmorgon till 7.08, de är ovanligt för att vara Wiggo.. Regnet vill inte ge med sig och det ser ut som de kommer bli en blöt ridtur om någon timma..
Dagen i övrigt blir nog rätt lugn med inne mys och besök av T & A.. Angående Olivers vattkoppor är jag lite orolig över att detta inte var vattkoppor.. Någon med erfarenhet?! Han vaknade på morgonen med ca 8 stycken prickar i ansiktet och en på handleden.. Någon timma senare fanns de ca 7 stycken på fötterna.. Ingen av dem har varit vattenfylld och de är endast den på handleden som kliat lite.. Han har inte fått några mer och ingen feber vad vi har märkt..

Kommentarer
Postat av: Sara - Tripp, Trapp & Trullsan

När mina barn fick det i våras så vaknade vi med lite feber och 0 koppor.
Några timmar sedan hade William några prickar som inte var vattenfyllda. I slutet av dagen hade han supermånga som kliade järnet.
Kommer inte ihåg hur länge det tog, men tror inte att alla vart "blåsor" på en gång.

Svar: Hmm han fick ju alla prickar i fredags och än hade det inte blivit några fler, de kan ju vara en väldigt lindrig variant av vattkoppor, undrar om han blir immun då? Kanske bäst att ringa sjukrådgivningen och fråga :))
Maria Tellebo

2012-06-25 @ 10:29:14
URL: http://glamina.blogg.se
Postat av: Melanie

hmmm, ingen aning? ser ju verkligen ut att vara vattkoppor?
Skönt med en liten sovmorgon iaf, ja regnet öser verkligen ner. Phu!

Svar: Jätte skumt är det.. men han fick kopporna 21 dagar efter de han trodligen blivit smittad.. Hade vi inte träffat några med vattkoppor hade jag nog inte misstänkt de..
Maria Tellebo

2012-06-25 @ 11:11:08
URL: http://enlitendelavmig.blogg.se
Postat av: Emma - Mamma till två

Hm.. Konstigt!
Det där med feber och sånt måste man ju inte ha vad jag vet men tycker ju att de borde bli vätskefyllda iaf.
Har du varit i kontakt med 1177 eller bvc??

Svar: Satt i telefonkö till 1177 en bra stund och sen la de bara på utan jag fått prata med någon så jag gav upp.. BVC ska jag till nästa vecka så jag tänkte rådfråga där.. För de få prickar han fick så blev den en mini mini skorpa på så jag tror de var vattkoppor men en extremt lindrig variant.. Märks ju ifall Wiggo får de, då blir det garanterat lagomt till erat bröllop eller till helgen vi ska till Stockholm :(
Maria Tellebo

2012-06-27 @ 08:57:44
URL: http://emmsaklemmsa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Lilypie Second Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers
RSS 2.0