Mariebergsskogen

Igår blev det en heldag på Mariebergsskogen tillsammans med Emma, Peter och Viktor.. Blev en massa bus och gungade i lekparken och efter det en rund tur bland alla djuren :) Vid lunch grillade vi korv och efter de sov grabbarna middag...

Värmen tryckte på ordentligt så det fick bli stranden efter en liten sovstund.. Skönt att få svalka av sig lite!





Idag har det varit kanon väder och vi har tillbringat största delen ute på baksidan.. Oliver har badat i poolen och jag har hållt till i skuggan :)
Sen måste jag berätta att Oliver går allt mer och mer.. Idag tappade jag räkningen helt på hur många gånger han var upp och gick.. Han går allt mellan 1-5!! steg åt gången :-) Stolt mamma är jag!!

Under eftermiddagen var jag iväg på klädvisninig för barn.. Märket var MyKidoo! Riktigt bra kvalité och nu var det 50% på allt :-)
Beställde lite nytt till Oliver och även lite till sparven i magen!
 Svart mössa Rockidoo Body gitarr
Blev bla. en cool mössa till Oliver och en liten body till sparven :)

Nu ska jag nog lägga mej till sängs och läsa en bok..

Puss&Kram

v. 30+0

Mina ben och fötter har börjat svullna.. Inte så jätte mycket än men det känns iaf..
Igår var jag till BM på rutinkontroll och allt såg jätte bra ut.. Den lilla har lagt sig långt ner men man kan fortfarnade röra huvudet lite..
Hade bättre blodtryck, 110/60 denna gången.. tidigare har det varit lite för lågt..  Hjärtljud på 136 slag/min och ett Sf mått på 29 cm

Övriga mått för v. 30+0..
Har inte hänt så jätte mycket med magen denna vecka men har ändå gått upp 1 kg.. Totalt har jag nu gått upp 11,1 kg

Vikt - 62 kg
Midja - 85 cm
Mage - 91,5 cm

Har 69 dagar kvar till BF :-)




Puss&Kram


Trulsön

Vilket underbart väder vi haft idag!! Nackdelen är att jag nu när jag är gravid har de rätt jobbigt med värmen.. Älskar sol och värme i vanliga fall och nu drar jag mej till skuggan hela tiden..

Förmiddagen tillbringades på baksidan och vi fick besök av Tina och Axel :)

Efter Olivers middagslur (2timmar) så packade vi väskan och åkte ner till Trulsön.. Där mötte vi upp Olivers mormor och morfar.. Emma,Peter & Viktor var där också :-)
Oliver slappnade av lite mer i vattnet idag och tyckte de var riktigt skönt.. Efter bad blev det en massa bus och klättring på stenar och fika såklart :)

Oliver strävar mer och mer efter att gå.. Han står upp nästan hela tiden!!




Nu blir det till att laga en sen middag till mej och älsklingen :-) Pasta står på menyn!!

Puss&Kram

Rastlös men orkar inget

Idag är en dag som de inte finns ork till något alls... Är jätte rastlös men inget är roligt :/ Konstigt det där.. Har iaf lite saker jag MÅSTE försöka fixa idag... vika tvätt, diska och vattna blommorna

Var ut till min lilla häst idag igen för att se om han var bättre i benet.. Han är fortfarnade halt men det var något bättre idag än de andra dagarna.. Hoppas verkligen det släpper snart så man inte behöver gå och vara orolig över honom..

Nu blir det till att laga mat.. Mos & korv får kylskåpet bjuda på idag! Får passa på att göra mos när jag fick tag på lite "gammelpotatis"


Jag och Agge förra sommaren när han var bebis :-)

Ha en bra dag!!
Kram

Sorry

Dåligt med uppdatering!!!
Har en massa att skriva om men orken finns inte.. Den hemska tröttheten har kommit tillbaka.. Sover en 12 timmar minst varje dag och är ändå helt slut.. Dock är det 12 dåliga timmar då jag vaknar varje gång jag ska vända mej :(

Ska sova nu iaf!! Klockan är på tok för mycket...



God natt!!!

Inga barnvagnsbilder

Hann inte med att provköra barnvagnen idag :( Fick åka ut till min häst som var halt.. Det är nog inget allvarligt men nu har vi kollat till honom och så åker jag dit igen på söndag och hoppas då han är bättre.. Annars får veterinären kolla på honom..



Tokunge som försöker äta upp mina fötter...



Blev visst en massa bilder i detta inlägg också :P Hoppas det uppskattas!!

Puss&Kram


Bus i lekparken

Idag på förmiddagen tog hela familjen en promenad till lekparken.. Dock tog det extremt lång tid pga mej ;) Men det var skönt att komma ut...

Hade med mej kameran och blev en massa bilder på Oliver när han gunga och lekte i sanden :)




En söt lite sandig hand <3

Socka var också med och hon var på helspänn hela tiden.. Igår fick hon nämligen följa med mamma på grytträning och träffa grävlingen.. Hon älskade det verkligen så det ska hon få testa på igen...



Nu sover plutten middag och jag tar det bara lugnt.. Imorgon bär det av mot Arvika där min sambo och min pappa ska springa Triathlon (simning 1500m,cykel 4mil och löpning 1mil)

Ska i eftermiddag ut och provköra den nya vagnen jag hämtade igår :-)

Hörs sen!

Puss&Kram

V. 29+0

Bara 11 veckor kvar ;) Börjar verkligen längta efter en liten bebis och jag är grymt nyfiken på vad det är som döljer sig inne i magen!

Allt såg bra ut när jag var hos läkaren igår trots att jag har en del sammandragningar.. Har ju även fuskat och varit ute på mini promenader.. Men än så är det lugnt.. Livmoderstappen var lite kortare än vad den har varit de andra gångerna men höll sig fortfarnade inom de "normala" gränserna :-)

Foglossningarna har varit helt okej vissa dagar och det är skönt..

Mått i v. 29+0...

Vikt - 61 kg (+0,5kg)
Midja - 85 cm (+0 cm)
Mage - 91 cm (+1cm)


´

Puss&Kram


Natten för mej

Helt slut är ja och varm och svimfärdig.. Blir sängen nu och något kallt att dricka!

God natt gott folk!!


Älskade hästar!!



Dessa underbara djur!!!

Har idag varit ut till Stall Jacobs och snosat på hästbebisar.. Svårt att vara utan hästar!! Fick även träffa Amanda där och det blev en hel del prat.. Skönt att få komma hemifrån en stund.. Man blir väldigt instängd här hemma när man inte kan göra allt som man brukar..

Puss&Kram

Life as we konw it



En helt underbar film!!! Jag bara älska den.. Tårarna smög sig fram flera gånger under filmen, tror dock inte man hade reagerat på riktigt samma sätt om man inte själv hade barn..

Finner knappt ord om denna film men jag älska den iaf!

Dock står det att det är en romatisk komedi och det är absolut inte den roligaste film jag sett.. Komedi biten är inte så jätte bra men vad gör de när man blir tagen av filmen på andra sätt :-)

Betyg 4 av 5

Tisdag




Har haft fotoförmiddag kan man säga.. Har varit ett bra ljus idag och då får man passa på att använda kameran och testa lite olika funktioner :-)
Har väl knäppt en ca 150 - 200 bilder!!

Oliver ligger och sover middag.. Har är verkligen som en inställd klocka nuförtiden.. Sover till 9-10 på morgonen, äter frukost och sen en massa bus, vid halv ett tiden börjar han bli hungrig och trött.. Äter lunch och sen är det bara att lägga honom i sängen så sover han.. För det mesta sover han 2 timmar!! Sen är det frukt och middag och ännu mer bus och vid 19 - 19.30 är det välling och läggdax.. Somnar som en stock utan gnäll!!!

Som sakt han är inne i en väldigt bra period nu!!! :-) Skönt för en trött gravid mamma!


Oliver står och skrattar åt pappa när han klipper gräset

Puss&Kram

Läkarbesök med Oliver

Vad jag har väntat på denna dagen :-) Jag och Oliver var in till Olivers barnläkare som vi hade nästan hela sjukhustiden.. (Hade såklart en annan när vi låg i Uppsala)
Och Oliver fick bara en massa beröm över hur duktig han var och hur bra han utvecklas.. När de födds så tidigt som v. 25 så kan de bli så mycket problem efter vägen men Oliver har haft turen att klara sig från allt än sålänge :-)

K-G tyckte han, som jag har märkt, var riktigt duktig på grovmotoriken och otroligt bra kroppskontroll..
För 1 år sedan hade inte Olivers ductus stängt sig helt men idag hörde läkaren inget av den..

Ja allt var som sakt hur bra som helt!!! Tog lite mått på honom också

Vikt - 9.5 kg
Längd - 79 cm
Huvud - 47 cm

För endast 17 månader sedan vägde han inte mer än 820g och var bara 33 cm lång och ett huvudomfång på endast 24 cm <3


Lille plutten <3 Här var han nästan 1 månad gammal och vägde 1 kg


Är så glad över att Oliver var en sån kämpe under de 97 långa sjukhusdagarna!!!
Bilden är från sommarstugan när vi åkte båt :-)

Puss&Kram

Lite beslutsångest

Har beslutsångest och vet inte vad jag ska göra... men jag tar nattens sömn till hjälp och hoppas att jag har kommit fram till ett bra beslut imorgon!!


Min sötnos häromdagen!

Puss&Kram

Just Go With It



Ett hett filmtips till er som har humor :-) Såg denna film igårkväll med älsklingen! Filmen är ruskigt bra och framförallt rolig.. Man fick sig många skratt genom de nästan 2 timmar långa romantiska komedin med Adam Sandler och Jennifer Aniston i huvudrollerna..

Ett måste att se helt enkelt!!!

Betyg 5 av 5 :-)


Äntligen lyckades ja

Som jag nämnt tidigare är jag inte duktig alls på bloggdesign osv.. Men har nu äntligen fått till bredden på inläggen så jag kan ladda upp bilder på 600px i bredd.. Samtidigt som texten också håller det måttet.. Låter säkert som en barnlek för vissa av er ;-) men de bjuder jag på.. Nu har jag lärt mej iaf!
Tycker bilderna blir mycket bättre i den storleken och man kan lätt lägga upp två bilder bredvid varandra utan att bilderna blir för små..

Jaja slut skrivet om detta :-) Blir natten för min del nu, om jag kommer ur stolen vill säga.. Har ONT!!!

God natt!!

Bus i poolen

Denna eftermiddag har tillbringats tillsammans med Olivers kompis Viktor och det har härjat och busat... Blev även ett bad i poolen och jag tror båda killarna gillade de :-)


Viktors pappa busar med grabbarna och de uppskattades :-)

Så sööta :-)

De blev en del plaskande!!

Min lilla knasunge <3

Oliver somnade som en stock kl 19... Härligt när de får leka av sig med jämnåriga!

Puss&Kram


Fast i tvn


Oliver har börjat gilla att kika på tvn :-) Han som aldrig brukar vara still!! Kan sitta och titta i hela 10 minuter utan att röra sig... Men sen är det dax att härja igen...

Puss&Kram

Recept på Vaniljbullar


Ingredienser

1 pkt jäst för söta degar
100 gr margarin
3 dl mjölk
0,5 tsk salt
1 dl socker
ev . 2 tsk kardemumma
ca 9 dl vetemjöl

FYLLNING:
2 dl vaniljkräm

PENSLING:
1 ägg

GARNERING:
Smält smör
Strösocker

TILLBEHÖR:
Spritspåse (ej nödvändigt)

Gör så här

Värm ugnen till 250 grader.
Smula jästen i en bunke. Smält matfettet i en kastrull på svag värme. Tillsätt mjölken och värm till fingervarmt 37 grader. Häll den ljumma degvätskan över jästen och rör om tills den löst sig.
Tillsätt salt, socker och ev kardemumma. Tillsätt 2/3 av mjölet.
Arbeta degen kraftigt med en träsked ca 8 minuter, tills degen blir blank, smidig och släpper kanterna, jäs under bakduk i ca 30 minuter till dubbel storlek.
Arbeta ihop degen och ta sedan upp den på mjölat bakbord. Tillsätt mer mjöl om det behövs och arbeta degen smidig.
Dela degen i två delar. Rulla ut en bit deg till en längd och dela den i 12 lika stora delar. Rulla tillsläta bullar. Lägg bullarna på en plåt med bakplåtspapper.
Låt jäsa 15 minuter.
Häll vaniljkräm i en spritspåse. Gör en grop i mitten av bullen och fyll med kräm. (Har du ingen sprits lägger du i vaniljkrämen med en sked).
Låt bullarna jäsa ytterligare ca 10 minuter.
Pensla bullarna med uppvispat ägg och grädda mitt i ugnen 5-10 minuter. Låt bullarna svalna på galler under bakduk. Efter gräddningen penslas bullarna med smält margarin och doppas i strösocker.




v. 28+0

Ny vecka igen :-) och jag är så glad för varje dag som går.. Känns väldigt bra nu att man har kommit till perioden då man klassas som "höggravid"  

Ja vad har hänt på en vecka.. Inte så jätte mycket faktiskt, dock har jag börjat få bristningar på magen :-( Usch vad jag mår dåligt över det!! Men de är ju sånt som ingår när man är gravid, tyvärr.. Samtidigt har mitt gamla ärr som jag har på sidan av magen börjat göra väldigt ont och bli rött igen..  

Mått för denna veckan

Vikt - 60,5 kg (+0,1 kg)
Midja - 85 cm (+0 cm)
Mage - 90 cm (+1 cm)




Här kommer lite info om v 28 från vardguiden.se 

Barnet
Nu har barnet stora chanser att överleva om det skulle komma. Barnet har ökat i vikt cirka tio gånger de senaste elva veckorna.

Barnet kan fortfarande vända sig ett tag till. De flesta barn brukar sedan lägga sig tillrätta med huvudet nedåt i födelsekanalen fast en del lägger sig istället på sidan eller med stjärten nedåt. Då kan man försöka vända barnet när det är ca 1 månad kvar till förlossningen. Hjärnan börjar forma de olika vecken. Hittills har den varit ganska slät.

Vikt 1 200 gram.

Mamma
Nu börjar tredje trimestern, den sista tredjedelen av graviditeten. Brösten kan börja läcka mjölk. Du kan ha ökat åtta till elva kilo eller mer. En del kvinnor kan känna sig  stora och tunga och ha svårt att röra sig obehindrat. Känsloyttringar och reaktioner kan åter bli starka som i första trimestern.

Puss&Kram


Regn

Idag är det inget mysigt väder.. Blir inne hela dagen tror jag.. Socka ville inte ens ut och kissa nu på morgonen! Kanske blir bakninga idag också ;)

Igår bakade jag Vaniljbullar... Mumsiga var de!! (recept kommer)


Måste iaf till affären idag så man har allt man behöver inför helgen.. Tycker inte om att handla på helgen då mycket brukar vara slut då..

Ja vi hörs nog senare igen.. Ska bla lägga upp en ny vecka för min graviditet :-) Ska också försöka sätta mej och läsa lite mer om min kamera.. Vill lära mej mer om när man tar bilder manuellt.. Blir så mycket finare bilder då!!!

Puss&Kram


Irene Huss - Den som vakar i mörkret


Irene Huss har tidigare 6 filmer ute som jag alla har sett.. Detta året kommer det 5 till utöver denna film..

Iaf så är filmen helt okej.. Man får tidigt veta vem mördaren är och det är absolut ingen nackdel.. Filmen hade inte mycket spänning då man lätt lista ut vad som skulle hända.. Ändå gillade jag den lite, men ingen film jag skulle sätt mej för att titta på igen..

Betyg 3 av 5


Myskväll!!


Myskväll med min älskling!!
Såg den nya Irené Huss filmen... Skriver mer om den imorgon för nu är det natten som gäller :)

God Natt!!!


3 steg

Oliver har gjort de igen :-) Stod vid spisen och när jag bad honom komma mot mej så tog han tre steg till min famn.. Denna gången var han betydligt mer medveten om vad han gjorde... Sååå STOLT man kan vara!!!

Nu fortsätter jag med bakningen ;)

Kram

Betyg på filmen The Tourist

Var några som ville ha betyg på filmen The Tourist :-)

Filmen var helt klart sevärd, men dock lite seg tycker jag.. Ett stort plus var att den inte sluta som jag hade misstänkt :-) Det är absolut ingen toppfilm som jag avguda men samtidigt är det en film jag skulle kunna tänka mej se igen..

Mitt betyg på filmen blir en 4 av 5
Den är bra gjord och såklart har den bra skådespelare ;)



Puss & Kram

The Tourist



Denna film ska få underhålla mej denna ensamma tisdagskväll.. Ha en fortsatt bra kväll alla där ute!!

Puss & Kram

Helgens bus


Oliver har blivit riktigt duktig med gåvagnen nu.. Tidigare har den inte varit intressant men nu har han fått upp ögonen för den.. Kan bero på att han nu har tagit sina första steg.. Än sålänge gör han det bara i soffan ;)

En annan sak som han har börjat med är att ställa sig upp utan hjälp från oss eller möbler.. Han kör helt enkelt den svåra stilen.. backar så han har rumpan i vädret och händerna i marken och därifrån reser han sig utan problem.. Kan inte var allt för länge kvar tills han går tycker jag... eller?? Ni som har erfarenhet??


Efter en stund kröp han i gåvagnen och då är det bara att köra runt på honom.. hhihi detta bara älskar han!! och fort ska det gå..


Efter en massa bus i trädgården sov han middag i hela 2,5 timma och efter det gick vi över till mina föräldrar för att fira min pappas födelsdag..

Puss & Kram


Ponny saker till salu!!

Har en del ponny saker som jag inte behöver längre.. Är det någon som är intresserad är det bara att höra av sig till min mail... [email protected]


Regntäcke st 135 cm som är fleecefodrat.. Endast använt 1 år Pris 450 kr (nypris 900kr)

Vintertäcke st 125 cm
Pris 200kr

Bucas vintertäcke (jätte varmt) st 135 cm
Pris 200kr

Överst ett dressyrschabrak
Pris 50 kr
Nästa ett tjockare allroundschabrak
Pris 50 kr
De tre sista är sammetschabrak
Pris 80 kr/st
Alla passar till 16/17 tum sadlar

Märkesträns med två olika nosgrimmor, brunt, st ponny/cob
Pris 180 kr

Flugtäcke st 135 cm
Pris 100 kr

Magplatta st 105 cm
Pris 80 kr

Skrittäcke i fleece och ett bomullstäcke st 125 cm Pris 25 kr/st

Allt är helt och fungerande.. Säljer gärna allt i ett paketpris 1000 kr då följer även en del bett och två par senskydd med..


....

Trött och sliten är vad jag är.. och ont konstant!!!

Har idag firat min pappa på hans födelsedag.. Grattis säger jag här i bloggen till honom också :-)

Nu blir de sängen för min del.. Lägger upp lite bilder från idag imorgon.. Har inte ork för det nu!! Kommer även ut ett inlägg med en massa hästsaker som jag ska sälja..

God natt!!

v. 27+1

Igår gick vi in i en ny vecka :-) Förhoppningsvis väger nu bebisen i magen mer än 1 kg... Foglossningarna har kommit tillbaka ordentligt och de tar en evighet att ta mej upp ur sängen.. Har peppar peppar varit rätt så lugnt med sammandragningar.. Kommer bara någon gång om dagen de senaste två dagarna..

Lite mått från v. 27+0... Har backat på midjemåttet och mage är oförändrad.. Kanske beror på att jag tog dessa mått på förmiddag och sist jag mätte tog jag på eftermidddag..

Vikt - 60,4 kg (+0,9kg)
Midja - 85 cm (-2 cm)
Mage - 89 cm (+0 cm)


Magbild v. 27+1

Puss&Kram


Städ dag!!

Idag har jag och älsklingen städat hela dagen... Rivit ut alla mattor och flyttat runt på alla möbler.. Ja rent ut sakt en ordentlig storstädninig!! Och jag börjar nu se ett slut på det hela.. Har bara alla tvätt kvar som ska vikas.. Absolut inte de roligaste jag gör

Vi lyxa även till det idag och åkte och beställde pizza när Oliver sov middag.. Planen är att vi ska till stranden så fort Oliver vaknar men de är tyvärr rätt mulet så vi får se hur det blir...


Oliver igårkväll när vi tog ett bad... Blev inget bad i sjön igår utan han härjade bara runt i sanden.. Så han var rätt så sandig när vi hoppa in i bilen :-)

Puss&Kram

Heldag hemma hos Viktor

Vilken dag det har varit :-) Jag och Oliver har varit hemma hos Emma och Viktor hela dagen i stort sett.. Tack för att vi fick komma och hälsa på.. Oliver tyckte det var jätte kul att leka med en jämnårig kille!

Såklart kom jag på sista timmen att kameran var med ;) Men lite bilder blev de iaf på busgrabbarna!!!


Efter lunch och en ordentlig sovstund för båda killarna så blev de lite mellis :-)




Båda två får syn på samma leksak.. De var riktigt roligt att se dem busa
tillsammans.. Fast lite trött blir man av att titta på dem ;) Hur orkar
de hålla på?? Hihi

Tack igen Emma för att vi fick komma och leka och tack för den goda maten och pajen vi fick!!

Nu blir det lite tv tittande för min del.. Imorgon är det tänkt att vi ska storstäda huset!! Inte de roligaste direkt men såååå skönt när de är gjort!!

Puss & Kram

Sjukhus och shopping

Var inne hos läkaren idag och kollade min livmoderstapp och fortfarande glada nyheter om att den är lång och inte öppnat sig något :-) Men bebisen ligger med huvudet neråt och trycker på lite grann så de är fortsatt vila som gäller.. Fick min sjukskrivninig förlängd en månad till!!

Under tiden jag var hos läkaren var Oliver och hans mormor på stan och kikade på kläder.. Jag gjorde dem sällskap efter drygt en timma och jag hittade massa fint till Oliver.. Polarna & Pyret hade rea med upp till 50 % Så där fick Oliver en massa fina kläder från mej och mormor..


Pjamas, jeans och strumpor från Kappahl


De blå från mamma och de gröna från mormor :-) Tack säger Oliver!!

Blir nog till att försöka plocka lite här hemma.. och hoppas att sammandragningarna håller sig borta.. Oliver röjer runt i sitt rum, dock har han tagit alla blöjor och använder som leksaker... hmm knasunge!!

Puss & Kram

De lilla rådjuret


Fin besök i trädgården!

Kram

Sällskap

Oliver och jag har haft besök både igår och idag... Lyxigt värre nu när man är så mycket själv!! Igår var Tina och Axel här och lekte med oss..


Sötnosen Axel leker i Olivers rum...

Idag fick vi besök utav tre gamla klasskamrater :-) Bodil, Petra och Emelie... Petra hade med sig sin son Hampus och Emelie hade med sin dotter Saga.. Oliver blev helt tills sig av att träffa så små och söta bebisar.. Han visste inte vart han skulle ta vägen...


Till fika hade jag fixat ordning en blåbärs/hallon paj :-)






Efter några timmars prat blev alla tre barnen slitna och somnade.. Kan vara jobbigt att höra morsorna prata så mycket ;) Detta måste vi göra fler gånger!!

Nu ska jag fixa lite mat.. Oliver sover fortfarnade! Somnade vid 13 tiden så han var verkligen sliten lillplutten <3

Puss & Kram


BM besök v. 26+4

Var iväg på BM besök idag och allt såg bra ut förutom de låga blodtrycket... Men de får jag nog leva med.. De för med sig lite negativa saker med att vara så still.. Kroppen är inte byggd för att vara stilla :-) Men jag får stå ut några veckor till!!

Magen mätte 24 cm och bebis hade ett hjärtljud på 140 slag/min.. Dock var de lite svårt att räkna exakt då den sparka hejvilt mot maskinen ;) och snurrade iväg hela tiden!! Redan en busunge :-)

Tog även upp mina foglossningar och imorgon ska jag hörra med läkaren om det är okej att jag ska få akupunktur.. Hoppas de kan fungera lite.. iaf så man får sova om nätterna!!


Bild från sommarstugan på magen och på Socka & Maxi som simmar i vattnet...

Imorgon väntar läkarbesök på Spev. MVC och som vanligt hoppas jag att allt ser bra ut! Trots att jag haft mer sammandragningar de sista dagarna...

Kram

Mardrömsnatt

Usch har varit en hemsk natt... Oliver ramla ur spjälsängen :-( Allt gick bra som tur va och han somnade snabbt om.. Men jag har legat och varit orolig hela natten och haft fruktansvärt ont av foglossningar som inte vill ge med sig.. Oliver tar sig fram snabbare än mej just för tillfället!!!

Ska nu ta en varm dusch!!

Kram

Bildbomb från sommarstugan!!

På midsommar var vi i Borgvik under dagen och avslutade kvällen i stugan...


Mina två älsklingar står och spanar på vattnet <3

Pappa var riktigt duktig på "kanonbäring"... Låg länge på en 2:e plats



Midsommar middagen bestod av en Västerbottenpaj med grönt i till förrätt... Till varmrätt blev de grillad entrecote med egengjord potatissallad och majskolvar...mums!! Och till efterrätt de enkla jordgubbar och grädde :-) Blev inga bilder tyvärr på dessa rätter..

Nu kommer bilder från övriga veckan... Vi hade riktigt bra väder en del dagar och de tillbringades såklart ute... Vi var mycket vid vattnet som ligger en 50-70 m från stugan, med egen brygga och sandstrand.. Kan de bli så mycket bättre??!

Oliver passar på att ta lite banan från morfar :-)

Olivers roligaste leksak under semestern... En blå slang!!! Han kunde leka med denna hur länge som helst, hade med den överallt!!

Jag och min lilla plutt <3

Oliver testar att köra båten med lite hjälp ;)

Wille testar på pappas kanot

Sklart har hundarna varit med och badat och den tokigaste och galnaste av de alla är mammas hane Maxi... Han älskar vatten.. Här hoppar han från bryggan och dyker för att sedan simma och plaska som en tok!!! Man skrattar konstant så som han håller på!!
 
Avslutar bildbomben med den underbarste som finns <3

Puss


Sunne hopptävling

Idag åkte jag, Oliver och mamma upp till Sunne för att se lite hästar :-) Man blir otroligt ridsugen när man bara sitter vid sidan om och tittar på...

Såklart var kameran med och de blev en massa bilder..


Oliver och mormor står och kikar på framridningen innan 145 hoppningen skulle börja..





De var lite bilder på hästarna från 145 klassen :-)

Oliver har blivit en häjare på att klappa händerna så de roade han sig med samtidigt som kan kikade på hästarna som hoppade...



Nu ska jag fixa lite taco... Älsklingen är ute och springer, längtar tills jag också kan röra på mej som en normal människa :/ Idag har det varit lite väl många sammandragningar... Blir alvedon och vila!!!

Puss & Kram


Smärta

Helt slut är ja... Ont överallt!!!!

Älsklingen åkte iväg på bio så de blir nog tidigt i säng för min del... Mina foglossningar har jag lust att spy på...usch!!!

Hade tänkt fixa lite med bilder från veckan i sommarstugan men orken finns inte idag.. Fixar de nog imorgon!

Packningen och städningen uppe i stugan gick riktigt bra trots en massa regn, men tillslut var vi färdiga och åkte hemåt.. Oliver tyckte nog de var skönt att komma hem till sitt hus.. Han blev jätte glad och härjade runt som bara den.... Men den som nog blev mest nöjd var Socka :-) 

Ha en fortsatt trevlig lördagkväll!! 

Puss & Kram

V 26+0

Ny vecka och de känns riktigt bra att vi är förbi Olivers födelsevecka... From nu så är jag ny på graviditet fast jag redan har en son :-) Lite roligt då de nu händer lite andra saker med kroppen och det är nu som magen börjar växa ordentligt.. Och det känns att bebisen har blivit större, speciellt när den härjar runt i magen ;) Känns ibland som en torktumlare...hihi!!
Lite mått för denna veckan..

Vikt - 59,5 kg (+0,6kg)
Midja - 87 cm (+2cm)
Mage - 89 cm (+1cm)


v. 26+0
Nu blir det ett kvällsdopp för att tvätta håret :-) Efter de blir det grillning och mys framför tvn!!
Puss & Kram

Sista natten i stugan

Nu har vi bara en natt kvar här uppe i stugan... Synd att denna dagen ska ge så dåligt väder... Hade gärna stekt på solbrännan lite till :-)
Har idag baka chokladbollar som var tänkta att fixas igår men då låg jag helt utslagen på soffan.. Allt kom på en gång, men efter en bra nattsömn från Oliver så är jag idag utvilad.. Han har sovit lite oroligt några dagar som antagligen beror på tänder och mkt nya intryck.. Men inatt sov han från 19.20-10.00!!
Här tar vi en båttur till Liljenäs café och tog os en varsin glass :-) Oliver gillade att åka båt.. men blev åckså väldigt sömnig så påvägen hem så somnade han i Willes famn.. Hus söt som helst!!!


Oliver har under dessa dagar badat en massa och de första dagarna satt han mest vid strandkanten.. Men han blir modigare och modigare och de senaste dagarna har han velat krypa ut i vattnet.. och det var riktigt kul att gå ut i vattnet :-)


Vi hade även besök av en fladdermus som de måste ha varit något fel på.. Den var helt orädd och vi kunde plocka upp den och den landade på bryggan mitt på ljusa dagen.. Men de var lite häftigt att se den på så nära håll.. I vanliga falla får man bara en liten snabb skymt av dem när de flyger...

Nu ska jag laga lite mat för att sedan åka och hämta älsklingen från jobbet.. Sen ska vi njuta av sista kvällen här uppe i stugan...
Puss & Kram

Lilypie Second Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers
RSS 2.0