Spontant

Eftermiddagen blev lite spontan och vi tog bilen in till Karlstad och hälsade på grabbarnas småkusiner och såklart deras föräldrar..
Lite lekparkshäng och sen lite fika innan de blev hemfärd.. Jätte trevligt och så kul att träffas :-)

Ett försök till att få alla kusinerna på en bild, tyvärr är det inte så lätt med en 2,5 åring med egen vilja, men någon gång i framtiden ska vi väl få till en bra bild ;)

50%

Igår var ajg och killarna in till stan och käkade lite mat hos pappa på BK, efter det åkte vi till Barnens Hus där de hade 50% på fleece kläder, vantar och mössor. Bäst att passa på inför den kommande hösten och vintern.. Fleece kläderna gillade jag inte men det blev desto fler mössor ;) Wiggo fick två stycken och Oliver fick tre så nu han man lite att varva med :)
Går ut min sista natt idag och jag hoppas det blir lite mer att göra än i natt.. Skönt när de kommer folk hela tiden så man inte blir så trött.
Nej nog babblat för min del!

<3

Blev ingen fotografering idag så då passade jag på att fota mina små killar.. Ville få till en bra syskon bild men de är inte helt lätt :)

Lunch

Sitter och äter lite lunch och kikar runt efter lite inspiration för fotograferingen i eftermiddag.. Ska fota studentbilder på en kompis.. Hon ska sitta till häst så de kommer nog bli härliga bilder.. Barnen blir med så ska passa på att ta bilder på Oliver ute i vetefälten om han går med på det ;)
Lovar att visa bilder :)
 
 

Höst sko

Detta känns som en bra höst sko till Oliver..
Slitstark, smidig och vattentät svart höstkänga med praktisk kardborreknäppning. Tillverkad i robusta material som äkta skinn och återvunnen nylon för minsta möjliga miljöpåverkan. Skrapskydd fram på tån och reflexer i sidan. Invändigt membran och tejpade sömmar ger en vattentät sko som samtidigt andas.
 
Någon som har andra tips på en bra höst sko till en 2 1/2 åring?

Tufft

Tuff natt med en liten kille som inte ville sova... Men nu är han på hugget igen och röjer gärnet :-) Dagen är rätt oplanerad, de är jag som ska iväg på jobb lite senare i eftermiddag, innan dess ska jag försöka ge mej ut på en löprunda..
För jag har berättat att jag är anmäld till Tjurruset här i Karlstad va?!

Battleship

Igår kväll var det film mys som gällde och vi såg filmen Battleship.. En riktigt bra film som jag fastnade för direkt.. Som min sambo sa när han skulle förklara för mej vad den handlade om "Det är en blandning mellan Pearl Harbor och Transformers"
Och de stämde in otroligt bra :) Så gillar man ingen av dem filmerna är det nog inget att se ;)
 
Den är väldigt mäktig och otroligt bra gjord!

På annons

Nu har jag tagit de jobbiga beslutet om att sälja min underbar Emmaljunga vagn :( Använder ju den inte så synd att de bara står.. Jag har haft många vagnar och provkört många och denna slår dem alla.. Älskar den!!
 
Den rullar så otroligt lätt och båda mina killar har gillat den, sen att den är snygg också är ju bara en massa plus.. Jag gillar de vanliga vagnarna med 4 stora hjul och rymliga bra sitt och liggdelar :)
 
Nu är den på annons iaf och vi får se om det är någon som nappar :)

Godmorgon

Har varit en bra natt här hemma och båda sov till 7 tiden utan att vakna.. Trots bra sömn är huvudvärken på besök.. Ska se om en kopp kaffe gör susen!
 
Idag blir det stallet igen och i övrigt är dagen rätt oplanerad..
Agge på fölvisningen 2010

Magen 2011

Snart 1 år sedan denna bilden togs <3

Besök

Killarna har precis somnat och jag väntar på besök av två gamla klasskamrater som har med sina två tjejer.. Lunchen står i ugnen och "gottar" till sig.. Ska bli så kul att ses!!
 
Hörs senare!
 

IB Laursen

Har nu under en längre tid varit utan pajform och nu fick de bli en beställning från Carlsson Intreriör.. Tycker IB Laursen serie är otroligt fin och jag har länge kikat på pajfom och vispskål..
Så inom kort kommer dessa hem till mej!

Tidigar mornar

Godmorgon!!
Dagen börjar som vanligt tidigt nu för tiden.. Sedan Oliver fick spjälsängen bortaplockad vaknar han 2-3 timmar tidigare än vad han gjorde förut!
Gör mej inte allt för mycket då det är skönt att komma upp på morgonen, men de var samtidigt skönt när han sov till 8-9 på morgonen ;)
Snart ska vi väcka pappa i familjen och ta och äta lite frukost.. Sen åker jag till stallet och sen får vi se vad dagen har att erbjuda..

Mariebergskogen

Förra veckan var hela familjen i Mariebergskogen.. Älskar verkligen denna oas!! Ett perfekt ställe för en livlig 2,5 åring som vill springa fritt och leka..
Vi mötte upp Anna, Tobbe och Thea och sen även två vänner till Anna från deras mammagrupp.. Vi hade en otroligt härlig dag och de bästa var att se Oliver så nöjd!! Han är inne i en trots period och de är mycket gnäll och protester från vår lille herre..
Vi anlände på förmiddagen och grillade korv till lunch och efter de somnade båda killarna i vagnen en stund och sen drog vi oss inte hemåt förrän vid 16 tiden..
 

En liten bloggpaus

Har haft en lite paus från bloggande och dator ett tag.. Har varit riktigt skönt :-) Har haft annat för mej och då väljs datorn bort.. Min semester tog slut i måndags så nu jobbar jag för fullt igen..
 
Killarna röjer runt här hemma samtidigt som de kikar på filmen Bilar.. Sen Oliver fick vanlig säng blir det betydligt tidigare mornar än vad det varit tidigare.. men jag gillar det, får ut mer av dagen :-)
 
Snart ska vi äta lite frukost sen lämnar jag mina tre hjärtan för en dag på fölvisning på Lillerud.. Lovar att bjuda på lite bilder från de senaste dagarna :-)
Älskar er <3
 

Komma i kapp

Vaknade kl 5.30 av att Oliver kommer ut ur rummet och har bestämt sig för att det var morgon.. och självklart passa Wiggo på att sova ända till 7.15!!
 
Idag behöver jag komma ikapp lite här i hemmet, tvätt och vika och laga en massa matlådor till Wiggo.. Samtidigt försöker jag lära mej Photoshop, lite små bökigt nu i början men jag kommer nog in i det tillslut..
 
Nu vaknade Wiggo bäst att ta upp honom :-)
Bild från Ponny Sm i dressyr, Nicole Jacobs på Jacobs Delicato

Emmaljunga Dockvagn

Uppe i stugan hittade vi en Emmaljunga dockvagn som används flitigt.. Vagnen har ett rejält stålchassi och stora hjul och klädseln är i skinn.. Wiggo trivdes som fisken i vattnet och fick självklart agera modell i vagnen :-)

Mys

Dagen som varit har varit helt underbar.. Killarna har varit på bra humör trots dåligt med sömn.. Oliver fick nämligen sova i "vanlig" säng och han ramlade ur sängen mitt i natten men sov vidare och efter någon timma vaknade han till och blev då rädd över att han låg på golvet ;) Somnade snabbt om som tur var och han var hur nöjd som helst imorse när han kunde komma ut ur rummet helt själv :-) Wiggo sover fortfarnade rätt oroligt och får gå in till honom flera gånger, men de går nog över snart hoppas vi på.. 
Jag har varit i stallet på fm och efter de blev de lugnt här hemma medans killarna sov middag.. En tur till Öb och Karlbergs kiosken hann vi med under eftermiddagen..En mysig familjedag utan en massa måsten!
Imorgon lämnar jag barnen och pappan i huset själva och åker till Hammarö för att se Ponny SM i dressyr.. Kameran åker med och de ska bli riktigt kul att vara på tävling igen fast man inte själv är med, men tävlingsuget finns där, kanske aldrig försvinner?!

Detaljbilder i sommarstugan

Trots dåligt väder var kameran framme ett par gånger under dagarna vi tillbringade uppe i stugan och ljuset som är mitt på dagen när det är mulet och det regnat innan är helt underbart att fota i.. När man kör på helt manuell inställning blir färgerna helt fantastiska och de är verklgen en fröjd att fotografera..
Ljungen och de röda lingonen är otroligt fina tillsammans
 
Ta kort på vattendroppar är otrligt fint och framförallt häftigt, speciellt när man gör om bilden till svartvitt
 
Lyckads fånga en humla som dansade runt på blommorna.. I detta läge skulle det vara roligt med ett macro objektiv :)
Spindeln var otrligt snabb i väg när jag kom fram med kameran men lyckades få med den på en bra bild, även här hade man säkert fått en häftigare bild med ett macro objektiv..

Hemma igen

Vaknade imorse och regnet vräkte ner och tempen stod på 11 grader!! Gräsmattan var som en svamp och allt var fuktigt och blött..
Vi packade ihop direkt efter frukost och nu sover killarna middag i sina egna sängar.. De tyckte nog också det var skönt att få komma hem..
Nu blir det till att tvätta och se på OS, hopp finalen går idag, dock väldigt synd att Roffes häst är skadad och ej kan starta..
Bilder kommer senare i eftermiddag/kväll :-)

Regn i massor!!

Här i stugan regnar de mest hela tiden.. Idag har vi varit ute ca 30 min, regnet har vräkt ner.. Tur vi har tv så vi kan se på OS 😃 Inget direkt badande blir det heller, vi plågar oss i efter träningspassen för att tvätta oss.. Oliver vill inte bada med gillar att springa på bryggan och kasta i sand i vattnet.. Wiggo har utvecklas något enormt sen vi kom hit så han sover lite oroligt.. Mer om de när jag har tillgång till dator ☺ Vi får se hur länge vi blir kvar här, vädret får styra det lite, självklart hoppas vi på lite värme så vi kan vara ute och njuta!


Sommarstugan

Idag åker jag och killarna upp till sommarstugan och kommer tillbringa en vecka där.. Antagligen kommer det bli lite tyst här på bloggen, ev några blogginlägg via mobilen om täckningen fungerar som den ska där uppe..
Har handlat mat och packat hela dagen och efter middagen åker vi..
Älsklingen kommer upp imorgon kväll då han ska iväg på tävling imorgon..

Alfie

I tisdags var vi på Alfie och firade min mormor på hennes 70 årsdag och vi hade det jätte trevligt och åt god mat, det blev förrätt och varmrätt.. Alla var så mätta inför efterrätten så vi hoppade den..

Utekväll

Idag ska jag ut själv, eller rättare sakt med några vänner och det var verkligen inte igår som jag åkte iväg själv utan barn och sambo, bord är bokat och efter de får vi se vad som händer.. Ska om någon timma ta cykeln ner till Karlberg för att sen ta bussen in till Karlstad..

Fölmys och ridning

Har varit i stallet nu på förmiddagen och tagit en lugn skogstur på Mumsmums tillasammans med Josse och Jassi.. Efteråt gick jag ut i fölhagen och fotade lite..

Fotografering

Åh idag har vi fått finbesök av Oliver och Wiggos små kusiner och vi har haft en helt underbar dag.. Passade på att fota Thea och Sixten och de är verkligen så roligt att fota små bebisar..
Här kommer ett litet smakprov på fotograferingen :-)

Lilypie Second Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers
RSS 2.0