Måndag

Vill ha vår och sommar nu :-) Fick faktiskt lite vårkänslor jämt nyss när jag var ute med Mimmi.. Vet inte direkt varför men de kom bara!

Har varit på ett underbart MK möte och som vanligt blir man taggad till att jobba.. Underbart!!!

Morgondagen är en ledig dag för oss båda men den är fullproppad med saker att göra.. Om jag får tid över kommer jag lägga de på att försöka baka lite inför Olivers 1 årskalas.. Det närmar sig faktiskt med stormsteg fast de är lite overkligt.. :-)

Nu blir det natten för mej men först bjuder ´jag på en bild på min älskade son som min mamma har fotat...

DSC_3068.JPG
Foto: Ulrica Tellebo

Puss & Kram


Söndag

Usch va trött man kan vara...phuuu!!! Men har haft en rätt bra dag :-) Mamma och jag var ner med hundarna och Oliver till Trulsön och fotade lite.. Ska se om jag kan låna några bilder.. Fick några fina på Mimmi när hon sitter uppe i ett träd..

Imorgon flyttar jag ponnyn till ridskolan och blir en massa plock... Trodde älskligen var ledig imorgon men fick jämt nyss reda på att han ska jobba.. Vi som tänkte börja med att renovera sovrummet..

Nu blir de natten för mej.. Försöka sova bort tröttheten, natti natt!!!

Kram

22-06

Nu ska jag iväg till jobbet... :-) Lite små spännande faktiskt att jobba natt igen.. Tycker nog inte de imorgon kl 06, vill nog bara hem och sova då..


Kram

Oliver vill ha!!!



Denna jackan vill Oliver ha!!!! En vindfleecejacka från Polarna & Pyret... Perfekt nu till våren :-)



Polarna&Pyret


Väntar....

Sitter och väntar på att min älskling ska komma hem!!! Saknar honom <3

Idag var jag och K ute på våra hästar och vi tog en härlig ridtur i den bitande kylan.. Men som tur var värmde solen riktigt skönt!!

På förmiddagen var jag och T ute och gick en långpromenad med våra två små underbar söner.. Dock sov båda som små stockar under hela promenaden :-) Oliver sover mycket bättre i vagnen.. Nu för tiden sover han inte alls så mycket på en dag, de märks att han börjar bli en stor grabb!!
Ett tag var jag orolig att han sov för mycket.. Han sov en 12-13 timmar på natten och en 3-5 timmar på dagen.. Kände som han sov jämt men han hade nog sina växtfaser... Nu sover han 13-14 timmar på natten och 30min - 2 timmar under dagen...

Dagen imorgon väntar en hel del häst och mycket jobb för min del... Ska bla. ut på mitt första nattpass sedan 1 år tillbaka.. Kan bli väldigt spännande, undrar om jag håller mej vaken ;) Får hoppas på mycket folk!!

God natt och Kram

Sliten

Kan säga att dessa tvådagar som gått har gått i ett!!! Jag är helt slut i både kroppen och huvudet :-)

I söndags jobbade jag till kl 14 och efter de åkte jag ut till stallet och fixade allt där sen hem och hämtade lilla plutten för att packa in oss i bilen och åka och hälsa på V.. Oliver tycket det var spännande att vara hemma hos en kompis och vi hade en jätte trevlig stund :-) Tack!!

Idag började dagen med ett bankbesök kl 10 för att fixa lite pensionssparade till mej och älsklingen.. Öppnade även ett sparade till Oliver, var skönt att få de gjort!

Väl hemma blev det lite städning och efter de kom P och V på besök :-) Idag var det Oliver som fick visa sina saker..

På eftermiddagen/kvällen väntade två hudvårdsklasser för mej..

Blir sängen tidigt för mej! Hoppas på en något lugnare dag imorgon... Har iaf ett möte på kvällen att se fram emot :-)

Kram

Jobb 14 - 22

Nu väntar det jobb på Nyängen för mej.. Var en månad sedan sist så ja kommer nog vara lite ringrostigt :-) Sen blir det bara hem och sova och efter de jobb kl 06.00 imorgon igen..

Kram


Bilbarnstol

Dax för oss att köpa en ny bilbarnstol till Oliver... Har inte bestämt än vad jag ska ha för någon.. Finns ju en uppsjö av stolar.. En sak vet jag och det är att den får inte vara för stor då våran bil inte är den största på marknaden :-)

Men jag har några favoriter och de är

Britax Multi - tech

Britax Hi - Way

Maxi Cosi Mobi
 
Tar gärna emot förslag om just ni har någon stol som ni gillar??

De finns ju för och nackdelar med alla stolar, men de viktigast är att vi får pröva dem i bilen och att Oliver får testa och sitta i den så blir det nog bra :-)

Nu blir det Let´s Dance för mej och väntar på att älsklingen ska komma hem!!

Kram


Vill ha....

Jag vill ha en systemkamera!!!

En Nikon D90 skulle inte sitta fel... men då behöver jag några tusen på kontot :-)


RS - virus

Idag fick jag väcka min lilla plutt kl 07.00 för att kunna hinna vara inne i stan till 8.. Det är nämligen så att Oliver är ju född prematur (v.25) och är mer infektionskänsliga än andra barn, han är då en av de som får en spruta mot RS - viruset..

Säsongen har nu börjat igen så Oliver kommer få spruta i benet 1 gång i månaden tills säsongen är över..

Oliver var otroligt duktig när han fick sin spruta.. Gråt endast när de spruta i innehållet och så fort de var klart sluta han att gråta och var nöjd igen.. Han fick även ett blått gosedjur för att han var så duktig :-)



Oliver hemkommen efter ca 3 månaders sjukhus.. Hela 3300 g <3 Nu väger han 5 kg mer och har blivit en riktigt stor pojk!!

Idag hann vi inte med "Emmaljungas" promenad men imorgon hänger jag med :) Vi är 4 mammor + Mimmi som är ute och går långpromenad med våra Emmaljungabarnvagnar! Är verkligen jätte trevligt... Oliver är störst i gänget.. men de kommer ikapp snart ;) Vem vet, dessa 4 små grabbar kanske blir klasskamrater om några år!

God Natt på er!

Kram

Galet....

Jag fick verkligen en chock när min älskling sa att han tänkte gå och lägga sig 19.15!!! Han lägger sig aldrig före kl 23 på kvällarna, men han var tydligen trött.. Han ska ju upp och jobba tidigt imorgon så de kan ju vara gött att få sova lite men 19.15... Samtidigt med Oliver!!

Kram

Tid

De verkar som att jag aldrig kommer få en lugn dag att se fram emot men de är kanske något man får vänja sig vid.. Dagarna går så himla fort och de är fulla med måsten och aktiviteter.. Men rätt skönt är det att ha något att göra..

Skulle verkligen vilja ha mer tid över till att träffa vänner.. Speciellt mina gamla klasskamrater, saknar dem jätte mycket och skulle vilja umgås betydligt mer och oftare.. <3

God natt på er!!

Kram

Dagen

Dagen är fullproppad med sakar att göra så de är lika bra att fortsätta =)

Först lite städning efter de till de båda stallen och ta hand om hästarna.. Sen fixa mat för att sedan göra sig iordning för en hudvårsdklass ikväll!!



Kram

Min älskade Maggan



                                        Magdalena
                                         "Maggan"
                                           f.2000
                                        imp. Irland

Saknaden efter dej är ENORM!!! Går inte en dag utan att jag tänker på dej..
Ändå är det över två år sedan du lämnade mej :( Du och jag tillsammans var
helt enkelt bäst.. Kommer ALDRIG få tag på en sån som dej Maggan!!







Vi hade 3 underbara år tillsammans med stora framgångar.. Innan jag hittade
dej var du såld två gånger, men kom tillbaka för att du var "för" speciell.. Men
du och jag passade varandra.. Du gick från klarhet till klarhet..

Du kunde knappt galoppera och var jätte nojig i hoppningen och extremt känslig,
men resultaten kom efter träning..




Du var inte mer än ynka 154 cm i mankhöjd men du var en hoppmaskin som alltid
gjorde det bästa.. Hoppade hinder höga som hus och var snabb som en vessla
i omhoppningarna..  

Du är saknad min underbar lilla häst... RIP <3


Kram

Oliver har....

Oliver har börjat att skaka på huvudet.. Han ser hur gullig ut som helst :-) Vet inte vart han har lärt sig, men började med det när hans morbror var här.. Han satt i sin gåstol och skaka flera gånger och väntade på att vi skulle skratta :-)

Lillplutten börjar bli så stor!!

Kram

11 månader

Idag är våran lilla älskling hela 11 månader! Tiden har gått så fort.. Sjukhustiden gick extremt långsamt men när vi väl kom hem så har allt bara rullat på..

Oliver har även fått sin andra tand, nu väntas två små gaddar :-) Den ena av dem har kommit upp rätt mycket så inte stoppar man in fingrarna i munnen på honom i första taget!

Ikväll bröt jag på Olivers kvällsrutiner och det var inte alls populärt.. Jag och Oliver var nämligen men till Tingvallahallarna i stan för att kika på lite innebandy.. Allt gick super ända tills klockan blev 18.45 (i vanliga fall sover han då).. Oliver ville inta alls se innebandy och jag tog och packade ihop och åkte hem.. Han skrek hela vägen hem!!! Usch så arg och trött han var, ingenting var bra! Svettig var han också efter allt skrikande men han lugnade sig direkt när han märkte att vi var hemma.. Var precis som han visste att snart ska jag få min välling och sova!!
Så de blir väl till att hålla sig hemma om kvällarna och följa hans rutiner.. Det är både för- och nackdelar att de somnar så tidigt..

Nu ska jag plcka lite tvätt och leksaker och efter de tänkte jag laga lite pannkakor.. Maten har inte hunnits med idag! Inte bra, men så blir det när dagen är fullproppad med aktiviteter!

Kraam

Bushäst

Har varit på härliga långpromenader med barnvagn, hund och trevligt sällskap.. Känns riktigt bra att försöka få in en rutin på att gå 1-2 timmars promenad mitt på dagen.. Och det bästa än ju när man slipper gå själv!!

Har en fortsatt spännande vecka framför mej med en massa hudvårdsklasser.. Ska bli så roligt!!



Mysigt med öppenspis :-)

Imorgon måste jag ta tag i städningen här hemma, den halkar efter precis hela tiden.. Men vet samtidigt med mej att jag borde prioritera det mer då jag mår mycket bättre när det är städat hemma.. Jag kan då koppla av på ett annat sätt.. Många förstår nog vad jag menar ;)



Min lilla hästprins som börjar bli stor, bliden är tagen i höstas!

När jag var ute hos min lilla Agge häromdagen så passade vi på att mäta honom och han är inte så lite längre.. Nu är han ca 147 cm i manken, vilket gör att han kommer sluta någon stanns runt 168.. De kommer bli super, kanske i största laget för mej men de blir nog bra.. Än så länge är han så otroligt snäll, står själv på gången, uppbunden och snäll att leda runt på.. Det största problemet med honom just nu är att förstör alla grimmor han får på sig.. Bushäst!!! Hoppas han slutar med de.. Kan bli jobbigt i längden! Får ju skylla på att han är bebis..

//
Mia

Trött...........

Usch så trött man kan vara.. Har varit en intensiv helg!!

Wille har jobbat väldigt mycket så jag har varit mycket själv hemma med Oliver och hundarna.. Idag kom min mor och far hem så de två små odjuren  fick åka hem.. Mimmi verkar också lite trött ;) Slitsamt med två pojkar runt sig!

Både i snöstormen och på ishalkan har jag och T varit ute på långpromenader.. Har varit riktigt skönt att bara få vara ute och gå och prata av sig lite..

I lördags hade vi goda vänner här och vi käkade god mat och kolla på film.. Riktigt mysigt!


//Mia

Plutten <3

Oj oj oj så han har dragit sig fram idag :-) Är så stolt över min duktiga son!! Undrar på om han kommer skippa kryp stadiet och hoppa över direkt på att gå.. Så gjorde iaf jag, så man vet aldrig, kanske finns i generna :-)

Olivers morbor har varit här och passat honom idag när jag hade lite MK jobb och när jag skulle till hästarna..

Ska försöka få in en lite filmsnutt senare ikväll eller imorgon :-)

Snart kommer den efterlängtade kebabtallriken.. ska bli otroligt gott!!

-----------------------------------------------------------------

Mia

Mera snö...

Jag vill inte ha mera snö nu, de får räcka!!! Men de bara öser ner.. och jag som ska gå ut med barnvagn och tre hundar på oplogade vägar.. phu lika bra och sätta på sig träningskläderna :-)



Hundarna har sovit oroligt inatt men de är ju inte så konstigt.. Jag hoppas de finner lite mer ro idag de små liven.. 
Oliver sov ända till nio idag så de var skönt med en liten sovmorgon.. Du blir det nog frukost för mej och lite mellis för Oliver..


Mia

Året som gått - 2010

Året som gått har varit helst fantastiskt på många sätt men också den jobbigaste tid i mitt liv



Januari



Bild 1 Samlade runt bordet, min mage syns inte så mkt Bild 2 Min mage v. 22+3

Nyår blev väldigt lugnt då min lilla plutt låg och växte till sig i magen.. Vi firade nyår hemma hos Willes kompis T och han bjöd på god mat..
Jobbade en hel del i januari och hade mycket jobbiga sammandragningar och fruktansvärt ont av foglossningarna.. Hästen red jag så mycket jag orkade, gick bra så länge som jag satt på ryggen men när man hoppa av så kunde jag knappt gå..

Februari



Månaden började med härliga promenader och en massa bak i huset.. Vi började även så smått renovera lilla pluttens rum och var iväg och beställde en barnvagn, Emmaljunga Classic Sport med vit skinn klädsel..
Var iväg på min första Bm kontroll efter ultraljud den 9/2 och fick besked om att allt såg normalt ut, men min bm ville sjukskriva mej pga mina foglossningar och sammandragningar, men så långt kom vi inte....



Bild1 ligger i Uppsala                      Bild2 lite felstick                          Bild3 Älskade lilla Oliver <3

Onsdagen den 10/2 vaknade jag av blödning och fick åka in till förlossningen, var då i v. 24 +4.. Där inne kom beskedet som jag inte ville ha, jag var öppen 3 cm och förlossningen var igång.. Fick medicin mot värkarna och blev sängliggandes och fördes till Akademiska sjukhuset i Uppsala.. Låg där i 4 dagar innan de den 14/2, på självaste alla hjärtans dag, att det var för stor risk att han kvar våran älskling i magen, de gick inte stoppa förloppet :(
Så med akut kjesarsnitt tog de ut Oliver 10.59 söndagen den 14 februari.. 820 g och 33 cm



Bild1 Olivers mini blöja                  Bild 2 Oliver 1 dag gammal

Mars/April

Efter en jobbig start så såg vi en ljuspunkt med att vi fick komma hem till Karlstads sjukhus med Oliver.. Fredagen den 12/3 flög Oliver i helikopter till Karlstads intensivavdelning (avd 10)..
Men mars och april månad blev inga lätta månad, det var mycket upp och ner och många tårar fälldes.. Kändes som vi aldrig skulle få komma hem och ta hand om våran son själva.. Ena dagen var det bra och nästa dag kunde vara ett rent helvete!!!


 
Bild1 st 38, väger ca 1600g                            Bild 2 Barnvagnen blev hämtad och väntar på att bli använd

Maj



Månaden som jag aldrig kommer glömma!!!
Allt gick spikrakt framåt och man gick bara och väntade på ett bakslag men det kom aldrig.. 12/5 blev Oliver av med EKG övervakningen vilket medförde att vi fick ta våra första promenader utanför sjukhuset...
Redan den 17/5 fick vi åka hem!!! Det var en sån LYCKA :-) Efter drygt 3 månader på sjukhus skulle vi få ta med våran son hem.. Syrgasen och övervakningen hade vi med hem då han fortfarnade var behov av den..

Juni



I juni hände det en massa saker.. Wille fyllde 26 år så då var det kalas.. Vi var på dop, härligt midsommarfirade i Borgvik.. Många härliga middagar i Värmskog och flera besök av underbara vänner..
Den 3 juni blev Oliver helt syrgas fri och sista juni låg jag och Oliver inne på sjukhus en natt för att kolla så allt var bra.. Den dagen blev vi helt fria från sjukhuset i Karlstad ch övergick i vanliga bvc kontroller

Juli



Tillbringa några få dagar vid stranden, Mimmi älskar att bada.. Blev mycket mys på våran underbara baksida men mycket grillning och hade besök av våra vänner från kusten.. De fick testa på att hålla bebis då de själva väntadepå sitt första barn :-)
Jag hade kommit igång med ridningen bra och Danilo var i full gång.. Var även och tittade på min blivande tävlingshäst All I Got is U..
Oliver blev starkare och starkare i nacken och började lyft huvudet riktigt högt.. I slutet av månaden åkte jag och Oliver till Drottning Silvias Barnsjukhus i Göteborg då Oliver skulle opereras.. Operationen gick jätte bra och vi behövde bara vara där i tre dagar sen fick vi åka hem..
I början av juli blev Mimmi parad med SE UCH Jackflash Man in The Moon "Maxi" och de väntas valpar i början av september


Den 22 juli debuterade jag Danilo ( 5 årig D-ponny e. Kantjes Top Boy) i hoppning på Karlstad ridklubb och han skötte sig jätte bra..

Augusti



Mimmis mage växte otroligt mycket två veckor innan valpisarna skulle komma så hon var så sööt :-) Låg mest och lata sig hela dagarna..
Oliver började flytta föremål mellan händerna och var på några gånger hos mormor.. Med tanke på att jag jobbade en del i augusti så fick vi ha barnvakt.. Men Oliver stortrivs hos mormor så de går helt utmärkt :-)
Nu tog jag och min älskling tag i träningen som inte blivit av under sjukhustiden.. Jag kan ju säga att alla mina muskler och kondis försvann av allt stillasittande på sjukhuset..
Vi rullade med barnvagn och den tjocka Mimmi och en i taget sprang.. Vi var riktigt duktiga och löptränade varannan dag, men de höll ju inte i sej tyvärr..



Den 20 augusti var vi ner till Mellerud där min gammelmormor Margit på 94 år bor.. Vi var där för att ta fem generationskort.. Super häfigt!! Vi hade en jättre trevlig dag i Mellerud och var även och hälsade på mammas kusin Ulla och Kert..



29/8 åkte jag iväg med min blivande stjärna på fölbedöming på Karlstad Ridklubb.. Han uppförde sig väl och fick jätte bra bedömning.. 888769 = 46p vilket är klass 1
All I Got is U e. Algot ue. Robin Z kallar honom för Agge i vardagen...

September



4/9
kom Mimmis valpar och det blev 6 underbar små liv... Första bilder är några timmar innan hon ska valpa.. På bara någon timma var alla 6 ute och och sköter dem utmärkt..



Månaden fortsatte med mycket hemma mys och valp passning.. De första veckorna var lugna men i slutet av månaden var de uppe på benen och var så livliga :)
Oliver
växte så det knakade och fick byta ut hela hans garderob..

Oktober



Oktober bjöd på många fina höstdagarn coh min mor var med mej ut i stallet och fotade när jag red Danilo på stubbåkern.. Fotade även min lilla fölis som växt på sig riktigt bra..

Valparna började bli leveransklara och alla älskade Oliver.. De pussa på honom så fort de fick möjlighet..

VM i hästhoppning gick på tvn och jag satt bänkad under den tiden ;)

Vi hade även en jätte trevlig parmiddag med Willes systrar med respektive och vi lagade en varsin rätt under kvällen.. de blev en mycket härlig tre rätters :-)

November



I början av månaden blev Mimmis valpar leveransklara och de fick flytta till sina nya familjer, några blev kvar en stund hemma i mammas kennel..

Den 22/11 hade vi namngivningsfest för Oliver och vi hade hela 33 gäster hemma i vårat hus.. Vill åter tacka alla igen att ni kunde komma.. Var jätte mysigt!!

I november fick jag nytt jobb och arbetar som Fristående Hudvårdskonsult för ett marknadsledande företag.. Kommer bli så spännande och utvecklas och nå framgång :-)

Fotade även en massa julkort som sedan skickades iväg till nära och kära..

December



En riktig mys månad med adventsfika hemma hos svärföräldrarna, julöppethus genom jobbet och en massa härlig snö :-)
Julen firades hemma hos oss.. Närvarnade var mina föräldrar och mina två bröder, Willes försädrar och hans två systrar med respektive och willes farmor och farfar och så min mormor.. Julen var helt underbar med en massa god mat och trevligt sällskap..
Oliver var helnöjd hela dagen och älskade alla paket han fick och tomten var inte läskig för fem öre :)

Året som gått har varit mycket händelserikt med mycket upp och nergångar, men jag har ju fått det underbaraste som finns, min underbara son!

God fortsättning!!

-----------------------------------------------------------------------------

Nu händer det grejer

Oliver har varit på ett strålande humör idag och han har gjort framsteg :-) Numera drar/ålar han sig framåt.. Blev överlycklig när jag lekte med honom på golvet och såg att han trog sig fram till leksakerna.. Va mycket det kan hända över en natt :-)
Han hade även några bra försök med att komma upp med magen och ta stöd med knäna :-)

Har haft min kära kollega C här och vi har pratat lite teambuildning.. Var super trevligt!!

Just nu sitter jag och skriver på min årsresumé och den bli nog klar ikväll.. Blir en del att få med men kortar ner otroligt mycket.. Annars skulle nog de bli en hel bok.. Skulle kunna skriva så otroligt mycket om sjukhus tiden men de får bli en annan gång.. Har ju en förlossningsberättelse på G eller rättade sakt en sjukhusberättelse..

Nu blir det lite kvällsfika och sen mer skrivande..

Har förresten två små extrahundar här i 4 dagar framöver :-) Är barnvakt åt mammas två hanar, och de är inte riktigt till freds med att deras matte lämnade dem här hos mej.. Men de släpper nog :-) Imorgon blir det en ordentlig långpromenad med 3 hundar och barnvagn...

Gaddar :-)

Äntligen så känner jag en av de små gaddarna i underkäken!! Har väntat och undrat när de små tänderna ska komma, men nu är de på G :-) 4 januari 2011 blir ett datum att skriva upp i Olivers bok.. Så fort tänderna kommer upp lite mer blir det bilder..

Oliver har varit väldigt gnällig i två dagar och det beror säkert på dessa små tänder.. Han har sovit rätt så bra om nätterna men har varit svår att få att sova under dagen.. Så jag hoppas på att tänderna kommer upp fort så han kan återgå till sitt vanliga ja :-)



Lilla plutten i morfars händer :-)

Nu vidare till mitt pysslande här hemma...

--------------------------------------------------

Mk möte

Har varit på möte i stan och det var otroligt roligt och det gav mej en ordentlig kick :-) Här ska de jobbas.. och vilket fantastiskt jobb man faktiskt har.. Har nog inte riktigt än fattat detta men tillslut kanske man gör det och uppskattar de på ett bättre sätt :-)

Julen åkte ur vårat hus idag.. Har bara gardinerna kvar som ska bytas mot några fina.. Problemet är att jag har inte bestämt mej än vilka ja ska ha, men imorgon får jag bestäma mej!



Min älskade plutt!!!

Mia

Städar dag

Idag ska jag städa bort julen.. Våren får jätte gärna komma men det är nog ett tag kvar tyvärr :/
Ikväll ska jag iväg på möte i stan, så då blir det klackar och kavaj på ;) Kommer nog ge en massa insperation hoppas jag!

Nu ligger min plutt och ropar på mej så det är bäst att leka lite med honom innan mellis..

Mia

Vad har hänt sen jag slutade att blogga?!

Jag slutade blogga i november och sen dess har vi hunnit haft en namngivningsdag för Oliver, 20 nov 2010.. Det kom 33 stycken hem till vårat hus och vi hade en liten cermoni och efter det var det tårta och kaffe.. Sen present öppning :-) Oliver fick en massa fina saker, Tack alla som kom på Olivers dag!!!


faster Anna och Oliver


under cermonin


dukningen


I november fick jag även ett nytt jobb :-) Jag jobbar som Fristående Hudvårdskonsult för ett marknadsledande företag! Ett super roligt jobb som är svårt att inte älska då jag bestämmer allt själv :-)

I December var det rätt lugnt, hade lite julfotografering och en del förberedelser inför julen.. Vi firade julen hemma hos oss tillsammans med mina föräldrar och Willes föräldrar samt syskon och repektive.. Så vi var hela 15 stycken :-)


oliver öppnar paket




oliver och tomten

Mer kommer :-) Ska göra en årsresumé för 2010 också!!!


Kan inte hålla mej ifrån...

Kan inte hålla mej ifrån bloggandet :-) Men jag har återgått till den gamla bloggen då jag kände att hemsidan tog för mycket tid.. Kommer lägga över en del inlägg från hemsidan så man kan läsa dem här också..

Sen vill jag inte bara släppa allt från Olivers första tid.. Här ligger filmer på honom och mina tankar just då!

17/8 - 2010

Agge har varit riktigt duktig idag.. Jag och Amanda hade in honom och hans mamma för att ha grimma på honom och leda honom lite och han skötte sig jätte bra.. Det var värre när vi skulle ha in honom från hagen   Syn att vi inte hann filma det för han var helt galen.. som sakt fick se en annan sida av honom och det var kul!!

Jag och min älskling håller fortfarnade planen med att springa varannan dag så idag var det dax igen.. Tycker vi är riktigt duktiga, tog oss lite längre rundor denna gången och jag var helt färdig när jag kom fram. När jag väntade på att Wille skulle komma tillbaka passade jag på att fota min underbara son.. Han har idag kommit på att man kan hålla saker i handen och sen äta på dem

DSC00599

Ser lite smått rädd ut!!

DSC00609

mmm smarigt!!!!

DSC00614

Nu upptäckte jag mamma och blev sååå glad!!

DSC00615

sen kan man se lite överraskad ut

Efter ca 25 minuters väntad kom min äskling tillbaka helt slut...

DSC00619

Ja nu blir det till att äta lite sen sängen.. Ska upp och jobba förmiddag imorgon och det gör även Wille så Oliver får vara hos sin mormor och gammelmormor..


14/9 - 2010
Ja då är våra lilla plutt 7 månader och han är inte längre någon liten plutt   Är så glad att se honom utvecklas så här bra som han gör trots sin tidiga utgång i livet.. I slutet av denna månaden ska vi på läkarbesök till den läkaren som följt hans tid i Karlstads sjukhus.. Han har ju lite mer koll på prematur barn än vad BVC har.. De har inte så mycket att jämföra med utan där jämför de honom med barn som är födda normalt..

DSC_1261.JPG



16/10 -2010

Min mor har varit med mej till stallet idag ch det har blivit en rikigt fotodag.. Vädret har varit perfekt för de så här kommer en massa underbara bilder..

Först var vi ute och fotade min lilla bebis "Agge" som snart är 5 månader gammal

DSC_4534.JPG

DSC_4558.JPG

DSC_4561.JPG

Sedan åkte vi till nästa stall och fotade Danilo

DSC_4725.JPG

DSC_4788.JPG

Sen på lilla Mimmi

DSC_4638.JPG

Jag har inte fixat till denna bild utan den bara blev sån med det ljuset som var idag och den klarblåa himlen

DSC_4929.JPG

17/10 - 2010

Under nästan hela sin tid har Oliver sovit på mage och han har inte kunnat somna och sova hela natten på rygg, men nu har han sovit på rygg i flera nätter   samtidigt har han lärt sig att somna helt själv i sängen.. Lägger bara ner honom och lämnar rummet och efter en stund somnar han helt själv!! De är underbart

Helgen har bjudit på helt fantastiskt väder, har varit nere på márten både lördag och söndag men har inte hittat något som varit intressant..

Valparna har fått vara ute rätt så mycket i det fina vädret och de börjar bli riktigt tuffa ute och jag kan lova att det är inte lätt atrt hålla reda på 6 stycken som springer åt olika håll!! Tur att Mimmi hjälper mej lite och betoning på lite! hihi hon bryr sig inte värst mycket över att de rymmer =)

DSC_4613.JPG

Veckan som kommer är det en massa saker inplanerade så jag och Oliver kommer inte bli rastlösa, ska träffa en gammal klasskompis, klippa mej, träffa Emma o Mattias nya tillskott i familjen, gå på föräldrakurs och en massa mer..

Dagen börjar iaf imorgon med att åka ut till Stall Jacobs och rida

DSC_4903.JPG

20/10 - 2010
Igår kväll fick Oliver ett smakprov utav Mild Havrevälling från Semper och han bara älskade de.. Den där mjölkersättningen han dricker smakar inte värst gott.. Känns samtidigt som om vällingen är mer mättande men det kanske jga bara inbillar mej..



14/11 - 2010

Nu kommer ett inlägg om bara min underbar son Oliver   Han börjar bli så stor min lilla plutt.. I fredags var jag och hälsade på T & F ´s lilla nya tillskott i familjen och han var jätte liten om man jämför med Oliver.. Först då ser man vad han har växt, från sina 820g är han nu uppe i omkring 7 kilo.. Måste verkligen säga att han har växt ikapp rätt så bra!

Han börjar bli mer livlig av sig våran son och han babblar på som bara den.. Han gör en massa ljud för sig och vissa ljud låter som ord.. Några av dem är NEJ oc WAOW.. Han har nu lärt sig att vända från rygg till mage, lyckas dock inte varje gång men det tar sig.. Han slänger runt på saker och älskar tidingar!!!

 DSC00993.JPG

En liten suddig bild när han härjar med tidningen som han fick tag på

DSC00997.JPG

Sen har han lärt sig att hålla i nappflaskan, men bara när han känner för det ;) De är att skönt när mamma och pappa håller i också!

För någon vecka sedan var han väldigt jobbig och lägga, eller inte jobbig med att han skrek osv men han bara härjade runt när man la honom i sängen.. Kom in flera gånger och hittade honom såhär...

DSC00984.JPG

men detta höll bara på någon dag.. Han rev upp allt som va i sängen så det var en väldigt tur att han slutade med det.. Nuförtiden kan man hitta honom "felvänd" i sängen, alltså med huvudet i fotändan.. men det gör ju inget, bara han håller sig innanför spjälskyddet..

Han är även 9 månader gammal idag!!! Till helgen ska vi han hans namngivningsdag, det blir en hel del folk såjag hoppas allt flyter på bra =)



Lilypie Second Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers
RSS 2.0