Oliver 3 veckor

Idag fik Oliver ett DIPLOM för att han har gått in i 1000g klubben :-) Han vägde idag 1020 g, har blivit 1,5 cm längre, nu 34,5 cm lång.

Mamma, pappa, Lars-Gunnar, Paulina och Klara var och hälsade på oss idag, det var jättre trevligt! Fick presenter idag med, TACK så  jätte mkt! Efter att de hade fått sett Oliver gick vi ner på stan och käka lite lunch.

När vi kom tillbaka till Oliver skulle Anders ha honom ute en stund, men han låg inte ute mer än kanske 15 minuter så började han spy jätte mycket.. Det kom upp en massa i respirator slangen och pulsen och syresättningen var jätte låg på honom.. De kallar på läkare och tillslut är det en massa folk runt lilla Oliver och han ligger helt likblek och de får inte upp pulsen på honom.. De ringer läkaren och han säger att de måste dra ur respirator slangen på honom..
Usch va hemskt det var att bara stå där och titta på... När de väl hade fått bort respiratorn och de hade ventilerat honom några minuter och sen stoppade de CPAP på honom och då var allt lugnt igen... När allt var klart kom läkaren (lite sent) och sa
"Men det här ser ju bra ut, ni gjorde helt rätt. Han ser rosig och fin ut" 
Sjuksköterkorna hade skött allt helt utmärkt!
Så nu ligger han i CPAP igen och hoppas det kommer gå bra denna gången.. Satt kvar en bra stund med honom och han var så pigg.. Klarvaken hela tiden och låg och höll i mitt finger hela tiden, fick han inte ha mitt finger tog han ett tag om tutten och så låg han och tutta på den samtidigt..så SÖT!!

<3

Kommentarer
Postat av: Monica Strandli

Vilken händelserik dag för er alla tre, både på gott och ont. Han verkar vara en riktigt liten stönig grabb, vem har han ärvt detta av?? ;-)

2010-03-07 @ 20:17:13
Postat av: Lena

Hej Maria!

Vilken tur att allt gick bra! Hade så gärna velat vara med och hälsa på igår men ryggen är inte alltför rolig just nu. Fick ju se underverket på film och även en intervju med dig :o). Stora kramar till dess vi ses, Lena

2010-03-08 @ 15:29:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Lilypie Second Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers
RSS 2.0