Oliver 1 v

Idag är Oliver 1vecka gammal!

Vi fick besök av min mamma och pappa, Olivers mormor och morfar. Joel min bror var med också. Nu fick de äntligen se vår lilla son, Int lätt Når man hamnade i Uppsala. Det var jätte kul att träffa dem och väldigt skönt att Få prata lite med folk Känner som människa.


Oliver har haft en del dippar upp och ner idag, på förmiddagen När han Låg ute hos Anders glömde han Verkligen bort hade Allt som med andning Att göra. Usch det var inte alls roligt Att se När pulsen och syresättningen blir jätte Lag och han tappar all färg han har. Som tur är finns det kunnigt folk runt om och han återhämtar sig fort, det kan vända på en femöring. Enligt personalen som jobbar Där är det vanligt på en liten kille som Oliver och man ska ändå se hans styrka Då Fallet Lika gärna kund Vara Att han fick Ligga med respirator. Man kan ju ändå Int undgå Att bli orolig!

Mamma, pappa och Joel åkte hem på eftermiddagen. Nu hade vi äntligen Fått alla våra saker som Vi behöver, blir ju Trots allt kvar här Ett tag till och man klarar sig Int På ett ombyte. Kläder, rummet matlådor och massa godsaker har vi nu fyllt med.

Mamma hade med sig Mimmi och det Vara bara för underbart Att träffa henne igen, har Verkligen Saknat våran lilla bortskämda hund och hon blev jätte glad över Att Få se oss. Hade velat ha kvar henne här hos oss!


Imorgon väntar vi besök av Anders föräldrar, Olivers farmor och farfar.

<3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Lilypie Second Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers
RSS 2.0