Operation

Nu känns det bättre igen, efter att han fick lite blod blev han mycket bättre. Svängde inte så mycket och var allmänt stadigare. Behövde mindre syrgas igen och det känns bättre..

Igår hade läkarna pratat med de i Göteborg angående operationen på Olivers bråck, och som det ser ut nu ska man försöka vänta tills han är i v40 innan vi åker till Göterborg för operation, men skulle han få problem av det och ha ont hela tiden så ska vi åka dit direkt..

Han har fortfarnade bajsat dåligt, eller rättare sakt ingenting, verkar vara hård i magen så läkarna funderar på att sätta ut hans nutriprem helt och hållet.. Just nu får han 1 påse/100ml mjölk.

Idag är det onsdag och jag uppdaterar senare om hur lång han blivit :-) Imorgon har Oliver namsdag så jag och Anders var in till stan och köpte en namnsdagspresent.. Den är lite stor än så länge men snart kan han nog ha den!

Ett tecken på att han blivit större är att han nu har gått upp en storlek i blöjor, idag började vi använda newborn blöjorna istället för prematurblöjorna..

<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Lilypie Second Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers
RSS 2.0